Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan pótoljam az anyatejet...

Hogyan pótoljam az anyatejet tápszerrel?

Figyelt kérdés
Sajnos nincs elég tejem, pedig már mindent kipróbáltam. Tápszeres kiegészítésre van szükség, sajnos nem is kevésre, tegnap 60 g-ot evett még a 6 hetes babám szopás után. Hogyan adjam neki: cumisüvegből vagy pohárból? A doktornő szerint lehet nyugodtan cumisüvegből, de a védőnő szerint ez cumizavarhoz vezet, és nem fogok tudni szoptatni egy idő után. Napi egy alkalommal van szükség a pótlásra.
2011. febr. 15. 16:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Egyet értek a védőnőddel (pedig ritkán mondok ilyet :o)

Még pici a baba, ha nem szopik 100%-os biztonsággal, lehet cumizavaros.

Ha mindenképpen pótlásra van szükség, akkor inkább pohárból/kiskanállal/fecskendővel vagy Nurofen csővel add neki.

Szabad megkérdeznem, hogy mi az "mindent kipróbáltál"? Hátha van, amit mégsem. Nekem az lll tanácsadói segítettek, és nem lett szükség pótlásra, pedig azt gondoltam, kevés a tejem.

Erről itt olvashatsz, és ha úgy érzed, bátran hívd fel a tanácsadók egyikét, nagyon készségesek!

[link]

Minden jót Nektek!

2011. febr. 15. 16:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Én ebből adtam pótlást és még a mellem is stimulálva volt ez által!Több lett a tejem is!Megéri!!!

[link]

Ezek közül az SNS!Nagyon bevált!

2011. febr. 15. 18:13
 3/3 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm, szupernek tűnik!! Ki is fogom próbálni, már utána is néztem, hol lehet ilyet kapni.

A cikket is elolvastam, és sok újat tanultam. Bízom benne, hogy megoldódik ez a helyzet, mert nem szeretném elrontani, és minél tovább szoptatni szeretnék.

Úgyhogy mindkettőtöknek nagyon köszönöm a választ!!!

2011. febr. 15. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!