Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyatejet hogyan egeszitsem...

Anyatejet hogyan egeszitsem ki tapszerrel?

Figyelt kérdés
Sajnos nem eleg a tejem igy kenytelen vagyok tapszerrel kiegesziteni de nem tudom,hogy lenne a jo.Nem tudom mikent szkatk ezt anyatejhez rakjak a tapszert vagy egy etkezes anyatej kovetkezo etkezes tapszer?
2011. ápr. 26. 07:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Étkezés után a tápszer.mi igy csináltuk.
2011. ápr. 26. 07:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Megszoptatod és utána adsz még neki tápszert is ennyi,de azt semmiképp ne csináld,hogy egyik kaja ez a másik meg az,mert el fog apadni a tejed!De honnan tudod hogy nem elég jó a tejed???????Én ezt sosem értettem...
2011. ápr. 26. 07:43
 3/7 anonim ***** válasza:
nem azt irta h nem elég jo hanem h nem elég...
2011. ápr. 26. 07:51
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem a tej minosegevel van a problema hanem a mennyisegevel plusz ehhez meg hozzajon,hogy a kislanyom nem tud eleg hatekonyan szopizni.Nem apad el a tej mert fejem minden 2 vagy 3 oraban es cumisuvegbol kapja a lanyzo azert is kerdeztem,hogy mikent csinaljam a potlast.Nekem reggel van a legtobb tejem ilyenkor is csak 100ml jon le a tovabbiakban 50ml a lany meg 130akat inna kajcsinkent.
2011. ápr. 26. 07:51
 5/7 melcsiboszi ***** válasza:

Nem azt írat, hogy nem elég jó, hanem hogy nem elég.

Sajnos egy hete én is kénytelen vagyok tápszeres pótlást adni a babócámnak, mert nekem sincs elég tejem, és egy hónap alatt nem gyarapodott semmit... :(

Én is szopizás után szoktam még neki tápszert adni, de ha sűrűbben kér enni, pl. megetetem, elalszik és egy-másfél óra múlva megint éhes, akkor van, hogy csak tápszert adok neki, ha úgy érzem, hogy nincs elég tejem.

2011. ápr. 26. 08:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Jajjjjjjj bocsi félreolvastam!!!!Ne haragudj...bár sokan szokták azt is írni hogy nem jó,azt nem tudom,hogy milyen:D!
2011. ápr. 26. 08:02
 7/7 anonim ***** válasza:
ha cumisüvegből kapja a baba, akkor nyugodtan összekeverheted, vagy pedig ha egy étkezésre van elég tej, akkor a következő lehet tápszer.
2011. ápr. 26. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!