Csúfolni fogják a babám?
Primitív, aki csúfolja ezért vagy bármiért.
én április 17-re vagyok kiírva, de ki tudja, ha elobb akar jonni, lehet még nekem is 1.-re esik...:-)
ez butaság, nem fogják csúfolni
a kisfiam febr. 29-én született 4 évente lesz szülinapja, ez jobb?
1-2 megjegyzést biztos fog kapni, de azt is inkább poénból. Én ismertem 2 embert is, akik márc.31-én születtek, ők mindig megkapták, hogy olyan bolondok, hogy 1 nappal később kellett volna születniük. De ez mindig poén volt, sose csúfolás.
Én jan.1-én születtem, az újévi malac hozott, ezt szokták mondani.
Az esküvőnk febr.29-én volt, arra is mindig megkapjuk, hogy 4 évente kell ünnepelni, sose leszünk 50 éves házasok.
De ezek mind viccből vannak. Ne izgasd ezen magadat szerintem!!
Akinek a babája febr.29-én született, melyik napra anyakönyvezték, 28-ra, vagy 1-re? Csak kíváncsiskodok :)
Ugyan! Ha csúfolni akarják a gyereket, akkor megtalálják a módját, hidd el! Nem kell hozzá semmi extra. Sztem a gyerekek nagyon gonoszul tudnak viselkedni egymással (a felnőttek is, csak ők másképp).
Mkit meg tud "találni" az, akinek ilyen szándéka van, csúfolódásra könnyű okot találni.
Amúgy elsütik ezt a poént egyszer, aztán már nem lesz sláger.
Az én lányom Halloween-kor született, az sem jobb! (gondolj a töklámpásokra pl!) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!