Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A 4,5hos babámnak megfogja a...

A 4,5hos babámnak megfogja a székletét az alma 5 napja kapja, de látom rajta hogy erölködik, és görcsölhet a hasa mert néha ugy felsir. A széklete sürü volt pedig elötte szép volt, mit adjak tovább az almát vagy kezdjük a babrackot aztán vegyitsem?

Figyelt kérdés
2009. febr. 12. 11:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Vegyítheted barackkal, szilvával, és adj neki sok folyadékot.

Ilyenkor kicsit megfogja őket a hozzátáplálás, de légy türelmes, idővel helyrejön.

A széklete pedig most már ilyen sűrűbb marad:-)

2009. febr. 12. 11:28
 2/4 A kérdező kommentje:
Az abaj hogy nem fogad el semmi folyadékot,probáltam vize,teát hipp instanto,de csak kiköpi vagy kifolyatja aszájábol pedig pohárbol csöröspohárbol is probáltam de nem kell neki.TEjet,tápit eszik de mást ne mit tegyek hogy igyon ?Mivel kináljam?
2009. febr. 12. 11:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Nállunk kb.7hós koráig nagyon megfogta az alma,mindig megkellett főznöm neki,de érdekes a banántól semmi baja sem volt.Most 10hós és már nincs vele probléma eheti nyersen is.
2009. febr. 12. 11:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Az almát mi sem bírjuk, 8 és fél hós. Szerintem kínáld meg vízzel, hátha ízlik nrűeki. Az én fiam kimondottan a hidegebb vizet szereti.

Az almát hanyagold, adj neki szottyadt banánt, szilvát, barackot.

2009. febr. 12. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!