Normális, hogy fogyott?
Figyelt kérdés
4 és fél hónapos kislányom beteg volt. (náthás)Egy napig volt lázas, másnap pedig hasmenése volt.Evett rendesen, és a szokásos heti mérésnél 120 g mínuszt mértünk.Nagyon megijedtem.Ha beteg, akkor normális, hogy fogyott?2011. febr. 15. 07:23
1/5 anonim válasza:
Teljesen normális. Egy felnőtt is fogy, ha beteg - általában.
12 dkg pedig talán nem annyira borzasztó. Gondolom az orvos is ezt mondta.
2/5 A kérdező kommentje:
Még nem találkoztunk az orvossal azóta.Biztos igazad van, csak nem számítottam fogyásra, és elég ijesztő volt.
2011. febr. 15. 07:32
3/5 anonim válasza:
ne aggódj! ha egyébként kiegyensúlyozott, akkor nincs baj!
szoptasd minél sűrűbben, hogy behozza (ha anyatejes).
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, anyatejes.Oké, köszi!
2011. febr. 15. 09:53
5/5 anonim válasza:
Az én kicsim is 4 hónaposan (január elején) volt beteg. Náthás, taknyos, de láza nem volt. 30 dekát fogyott, mert alig tudott szopizni, hogy nem kapott levegőt. Mikor meggyógyult hamar visszahízta.
Szerintem ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!