Odaadhatom még a turot ha harmadik nap van felbontva? és a huslevest 3 naposan. Sajna nem fogyott el semmi.17 honapos a fiam
Figyelt kérdés
2011. jún. 4. 14:48
1/4 anonim válasza:
Húslevest már nem adnám 3 naposan,én se nagyon enném meg,túró is necces,attól függ,mennyit volt a hűtőn kívül.
2/4 anonim válasza:
hát teljesen nyílvánvaló hogy 3 napos húslevest ebben a hőségben már MI SE ENNÉNK MEG ugye?
a túrót meg pláne....
3/4 anonim válasza:
Biztos,hogy nem adnám egyiket sem.
A húsleves csak akkor áll el napokig a hűtőben ha nincsennek benne zöldségek és nincs befőzve sem,tehát ala natúr lé.
A túrót meg alapból nem.
4/4 anonim válasza:
nem vagyok egy mai bio anyuka de a másnapos ételt sem adom neki még azt sem ami bébiételt meghagy és utána hűtöbe teszem mindig a kukába landol tudom pocséklás de valamiér nem tudom neki oda adni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!