Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6hónapos babám nem forog,...

6hónapos babám nem forog, pedig Devény terápiára járunk hetente 1x. Le van maradva?

Figyelt kérdés
2009. febr. 12. 09:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A masszőr nem mondott semmit? Kiváncsi lennék. Én is hordom.
2009. febr. 12. 09:59
 2/12 anonim ***** válasza:

Nincs. Majd fog. No para anyuka.

Sokat legyen talajon, vagy felügyelettel nagy franciaágyon.

Ha látod, hogy kitekeredik ( ezt akkor csinálják, ha a válluk közelébe és nem kézmagasságba teszünk játékot) - akkor fogod látni, hogy melyik irányba. Ha ezt megcsinálta egy pici kézzel segíts rá, hogy átbillenjen.

Tedd hasra. Nyúlj a pocija alá, ezzel megemeled a popsiját is, ha erre ráérez, akkor meg ha ki tudja egyik oldalra billenteni kész is a hasról hátra fordulás.

Rájön majd, ne aggódj.

2009. febr. 12. 10:03
 3/12 A kérdező kommentje:

Azt mondta,h normális,de eltelt másfél hónap amiota viszem és "még"nincs eredmény.Itt olvastam olyat is,h már 3-4-5hónaposan forognak a babák.Talán fölösleges hordani gyógytornára?Vagy csak én vagyok türelmetlen...

Úgy érzem le vagyunk maradva...

2009. febr. 12. 10:05
 4/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagytok lemaradva. De csodálkozom, hogy a torna se hatásos. Mi is járunk, nekünk a hasizom és a válla volt letapadva. Igaz mi 4hós-ak leszünk, de már 2 szer átfordult. Oldalt sincs el?
2009. febr. 12. 10:43
 5/12 A kérdező kommentje:
De,elfordul oldalra és onnan tovább semmi.Hason is elvan egy ideig,kinyomja szépen magát(sokat erősödött a háta),de nem fordul semerre...
2009. febr. 12. 11:03
 6/12 anonim ***** válasza:
Én fiam 7,5 hónapos és ő sem forog.sztem nem akar,viszont mászik és hason fekvésben hátra nézeget.akkor megbillen de gyorsan vissza is húzza magát hasra:)ha akar majd fog.
2009. febr. 12. 13:07
 7/12 anonim ***** válasza:
Mi is járunk Dévényre, egy nyaki izomletapadás miatt. Sokat javult a fejtartása, de nem forog még. Próbálkozik az oldalára fordulni, de visszapottyan a hátára mindig. 5 hós múlt amúgy. Szerintem te se aggódj rajta, én sem teszem. El fog jönni az ideje, mikor megfordul! Engem a tornász nyugtat, hogy ne azzal foglalkozzak, hogy mit kéne csinálnia, mert ez butaság. Azt figyeljem, hogy miket csinál, mert napról napra újabb apró dolgokat tanul, néha hagyjam egyedül, akár egyetlen játék nélkül, hogy mit csinál olyankor.
2009. febr. 12. 18:24
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a magnyugtató válaszokat.Mindenkinek jó babázást!
2009. febr. 13. 08:05
 9/12 anonim ***** válasza:
Szia, no mi a helyzet a Babáddal? Gondolom rendbe jött. ÍRnál? Kíváncsi vagyok, mert én is hordom Dévényeshez, jó lenne tudni, mire számítsak, mennyi időn belül mi történik. Lányomnak feszes az izomzata, főleg a nyaka. Köszi ha írsz, üdv!
2010. ápr. 3. 23:40
 10/12 A kérdező kommentje:

Szia,tegnapi 32:40-es anyuka!

Igen rendbe jött a babám,9hónapos koráig jártunk Devény terápiára,ekkor kezdett el mászni.Rengeteget gyakoroltunk itthon(házi feladat volt!).Azt mondta a gyógytornászunk,hogy ha már mászik nem kell járjunk.7hónaposan forgolodott oda-vissza,9hónaposan mászott,9.5hónaposan állt fel és 11hónaposan kezdett lépegetni segítséggel.13hónapos volt amikor elindult egyedül.Most már lassan 20hónapos és szalad.

Meglátasom szerint minden baba más ütemben fejlődik.Remélem tudtam segíteni.

Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

2010. ápr. 4. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!