6hónapos babám nem forog, pedig Devény terápiára járunk hetente 1x. Le van maradva?
Nincs. Majd fog. No para anyuka.
Sokat legyen talajon, vagy felügyelettel nagy franciaágyon.
Ha látod, hogy kitekeredik ( ezt akkor csinálják, ha a válluk közelébe és nem kézmagasságba teszünk játékot) - akkor fogod látni, hogy melyik irányba. Ha ezt megcsinálta egy pici kézzel segíts rá, hogy átbillenjen.
Tedd hasra. Nyúlj a pocija alá, ezzel megemeled a popsiját is, ha erre ráérez, akkor meg ha ki tudja egyik oldalra billenteni kész is a hasról hátra fordulás.
Rájön majd, ne aggódj.
Azt mondta,h normális,de eltelt másfél hónap amiota viszem és "még"nincs eredmény.Itt olvastam olyat is,h már 3-4-5hónaposan forognak a babák.Talán fölösleges hordani gyógytornára?Vagy csak én vagyok türelmetlen...
Úgy érzem le vagyunk maradva...
Szia,tegnapi 32:40-es anyuka!
Igen rendbe jött a babám,9hónapos koráig jártunk Devény terápiára,ekkor kezdett el mászni.Rengeteget gyakoroltunk itthon(házi feladat volt!).Azt mondta a gyógytornászunk,hogy ha már mászik nem kell járjunk.7hónaposan forgolodott oda-vissza,9hónaposan mászott,9.5hónaposan állt fel és 11hónaposan kezdett lépegetni segítséggel.13hónapos volt amikor elindult egyedül.Most már lassan 20hónapos és szalad.
Meglátasom szerint minden baba más ütemben fejlődik.Remélem tudtam segíteni.
Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!