Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek a lusta szülők...

Szerintetek a lusta szülők vesznek magától hintázó hintát a gyereküknek?

Figyelt kérdés
Válogattunk az ilyen hinták között, egyszercsak odajött mellénk egy pár és a férfi epésen megjegyezte a nőnek, hogy csak a lusta szülők vesznek ilyen hintát, mert nem képesek ringatni a gyereküket. Ti hogy gondoljátok? (Aztán választottunk egyet, és nagyon tetszik a fiúnknak:))
2011. febr. 14. 13:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerintem meg nekik nem volt rá pénzük, és irigykedett hogy más megveheti a gyerekének. Mi is vettünk és mindkét fiam imádta/imádja. Mi a keresztelőre mindenkitől pénzt kaptunk, ezt összedobtuk, így lett elektromos hintánk. Aztán kölcsönadtuk a tesóméknak (ikreik vannak), ott is jó szolgálatot tett, most az én 6 hetesem hintázik benne, aki irtó hasfájós!

Ilyen hintánk van:

[link]

2011. febr. 14. 14:16
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem meg az OKOS szülők vesznek magától hintázó hintát a gyereküknek. :-))
2011. febr. 14. 14:29
 13/13 anonim ***** válasza:
olyan hülyék tudnak lenni a pasik... :D
2011. febr. 14. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!