Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért veszi egy tápszeres...

Miért veszi egy tápszeres anyuka rögtön támadásnak ha egy szopiztató anyuka a szopizás előnyeiről beszél?

Figyelt kérdés
Mindkét fel véleményere kíváncsi vagyok.
2011. febr. 14. 07:08
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

koszonom szepen a sok valaszt.

Mind nagyon hasznosak szamomra.

Orulok hogy megosztotatok ezt velem,igy aterzem azt ami nekem nem volt olyan fajo(szopi abbahagyasa,lanyom utasitott el engem)ertem azt hogy miert ereznek igy az anyukak.eddig sem alltam ki a mindenkeppen szopizni kell mellet eztan sem fogok,ha tanacsot ker valaki arra hogyan novelje a tejcsi menyiseget ugyanugy leirom azt amit nekem mondott a dokim.

2011. febr. 14. 12:17
 22/23 anonim ***** válasza:

Szerintem csak azok veszik támadásnak, akik szerettek volna szoptatni, de legtöbbször önhibájukon kívül nem tudtak, így ez a téma fájó pont számukra. Ezt tökéletesen meg is értem.

De amúgy rengetegen vannak, akik kényelemből nem szoptatnak, mert sajnos van olyan, hogy a tejért nagyon meg kell küzdeni és emiatt sokan nagyon korán feladják és inkább a tápszerhez nyúlnak.

Ha nem a szoptatás és az anyatej fontossága "folyna" szinte mindenhonnan, akkor én is feladtam volna mindkét fiammal, mert sajnos nem vagyok egy tejcsárda típus, nagyon nehezen indult meg a tejem és utána is elég hullámzó volt. De mivel szerencsére nagyon szeretek olvasni, így kiműveltem magam a témában és nem adtam fel.

De az évekig szoptatástól is rosszul vagyok, sajnos mint mindenben, itt is szinte csak a 2 véglet dominál.

Az anyukák nagy része szinte egyáltalán nem szoptat vagy még 2-3 éves gyereküket is naponta többször...

2011. febr. 14. 15:13
 23/23 anonim ***** válasza:

Szia, én csak három hónapos koráig tudtam szoptatni a kisfiamat, bár ezért is nagyon hálás vagyok, másoknak eddig sem megy.

Néha amikor ilyeneket mondanak nekem eszembe jut, hogy én sem beszélek a tápszerezés előnyeiről a szoptatós kismamáknak, - pedig azért néhányat fel tudnék sorolni -, de hála istennek nálunk ez nem téma kismamák között, nem győzködjük egymást. Szerintem egyébként ha tudod egy anyukáról, hogy nem tud szoptatni és mégis erről beszélsz vele az kb. olyan bunkóság, mintha forrásvízről beszélnél egy nagyon szomjas emberrel!

2011. febr. 14. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!