Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinek mi a véleménye arról,...

Kinek mi a véleménye arról, ha a bébi a szülővel alszik? Előnyök, hátrányok?

Figyelt kérdés
Mert nekem nincs szívem áttenni a kiságyába, mert sokkal nyugodtabban alszik, ha mellettünk van!
2011. febr. 13. 17:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

17:34-es vagyok

Szerintem úgy csináld, ahogy mindegyikőtöknek jó! Ha nektek nem probléma, akkor miért ne aludhatna veletek? Kit érdekel, ki mit mond? :-)

Kb. 1 éves volt a nagyobb gyerekem, mikor a védőnéni elkezdett piszkálkodni, hogy húúú, még mindig velünk alszik? Hát, azért már nem kéne, így meg úgy...

Na attól fogva mindig azt mondtam, nem, már nem alszik velünk. Ugyan honnan tudhatná?! Nincs ott éjszaka, hogy leellenőrízze. :-)

2011. febr. 13. 22:13
 12/13 anonim ***** válasza:

velem alszik a kisfiam, 10 hónapos. 8 hetes kora óta alszik velem. Apa a baba 1 hónapos kora óta külön szobában aludt, mára egyedülálló vagyok, szóval nincs is mit megzavarjon a baba. :) Egyszer próbáltam az ágyába rakni, lázas voltam, nem akartam, hogy véletlen is elkapjon valamit. Hát én alig vártam, hogy megébredjen, és magamhoz vehessem!!! Egyszerűen nem bírtam lefeküdni, úgy hogy nem volt ott.

Viszont sokan ferde szemmel néznek rám, én már komolyan meg sem mondom, hogy velem alszik, mert mindenki hirtelen elkezdi szórni az okosságot, hogy nem tudod majd külön rakni, milyen rossz lesz, stb...

majd én eldöntöm, én tudom nekem mi a jó.

Szerintem bolondság mérlegelni (előnyök, hátrányok) nektek jó így? Akkor meg? MI a gond? :)

2011. febr. 13. 22:40
 13/13 anonim ***** válasza:

Mi is együtt alszunk:)

Van,hogy köztünk alszik, de van hogy én alszom középen vagy apa:)

Én próbáltam kiságyba szoktatni, sírni sosem hagytam, de aztán inkább hagytam köztünk.

Én emlékszem mikor gyerek voltam én is gyakran aludtam anyumékkal. Szerintem semmi gond nincs vele, soha nem feküdtünk rá , vagy ilyenek.

2011. febr. 13. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!