Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nézegettem a neten a babakocsi...

Nézegettem a neten a babakocsikat, és így találtam rá, a felszereltségéhez képest olcsó BABY MERC lengyel gyártású kocsira. Kinek mi a véleménye róla, használjátok, előnyök, hátrányok?

Figyelt kérdés
2009. nov. 10. 14:10
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én nem baby mercet, hanem raf-pol-t vettem, egyébként még a huzata is ugyan olyan mind a kettőnek, ugyanúgy lengyel. Az egyetlen hátránya, hogy nehéz mint a dög, de nekem nem számít, mert van lift, ahol lakunk. Amúgy baromi praktikus, jó az ára, és nem utolsó sorban szépek a huzatok. Én ajánlom.
2009. nov. 10. 16:15
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én most adtam el,kb 3hónapot használtuk:(.Nagyon szép,jó a felszereltsége,de baromi nehéz.De...nem ez volt a fő probléma,hanem a kerekek.Én bolygósítható kerekekkel kértem,és így két irányból nem tolható,mert patkára nem tudod felemelni ha szemből tolod,illetve ha tolod le a patkárol olyan mintha ki akarna törni a bolygósítható kerekek,nem masszívak,'nyiklenek-nyeklenek'.Ha meg nem bolygósítható a kerék,akkor meg nem lehet vele közlekedni,nem valami jó úgy.Egyszóval:szép,de nem jók a kerekek:(((!

2009. nov. 10. 18:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekünk is ilyen babakocsink van. Aug.-ban vettük. Maximálisan meg vagyok elégedve vele. Hátránya, hogy nagy, a liftbe csak megemelve fér be és mellé csak egy ember. A kerekét a férjem kidurrantotta, felhívtuk az eladót azonnal küldött új kerekeket ingyen még a postaköltséget se mi fizettük. A tesz-vesz-en vettük újonnan. Cak ajánlani tudom. Szerintem nagyon könnyen kezelhető kocsi.
2009. nov. 11. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!