Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek a borostyánk...

Mi a véleményetek a borostyánkő láncról?

Figyelt kérdés
nekem nagyon veszélyesnek tűnik.Hatásos?Tapasztalatok?
2011. febr. 12. 13:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

"nyugaton tiltott"

Ekkora sületlenséget nem kellene írni!

2011. febr. 12. 14:40
 12/17 anonim ***** válasza:
utolsó. a miénk speckó bababiztos fűzésű volt, kifejezetten babáknak való lánc mégis úgy kettéharapta mint a pinty.
2011. febr. 12. 14:41
 13/17 anonim ***** válasza:

sz én láxnomnak is van a nyakában. szemenként csomózott, rövid.

eddig viszonylag zökkenőmentesen jöttek ki a fogai (4). mostanában nyűgös, nem tudom, mi miatt. lehet, hogy a fűszeres kaja az oka, lehet a foga.

én addig rajta hagyom, amíg nem látom, hogy a szájába akarná tenni.

lehet, ha nem lenne lánca, akkor is így bújnának a fogai, ki tudja...

2011. febr. 12. 15:21
 14/17 anonim ***** válasza:
7 honapos a fiam, 3 honapja vettük, kb 2x volt a nyakában, mindig beszorult a nyaka köré, a ruha alá, nem szerettem, 3 napja kibujt 2 also foga egyszerre, nincs hasmenése, kicsit nyügös, de mindig az, és semmit nem adok neki. láncot se hordja, flesleges volt 4000-t kiadni érte..
2011. febr. 12. 18:29
 15/17 anonim ***** válasza:

Kisfiamnak is van de most hogy annak köszönhetjük-e hogy észre sem vettük hogy jöttek a fogai vagy sem ezt nemtudom :)!

Minden esetre jól áll a nyakába és egyáltalán nem veszélyes!

2011. febr. 12. 18:59
 16/17 anonim ***** válasza:

Mi pl Ausztriából kaptuk, ott a gyógyszertárban ezt adják fogzásra.

Nem voltak előítéleteim, de nem mondhatnám, hogy bevált, nagyon gyorsan jönnek a kislányom fogai, 8 hónap, 8 fog és gyakran óránként kelünk négy hónapja, pedig "szabályosan" hordta.

Mostanában vettem le, mert ugyan nem félek, hogy balesetet okoz, tényleg nagyon jól van kialakítva, de nekem annyira ronda egy ékszer egy csecsemőn.....na, nem szerettem rajta, mindig ügyeltem, hogy ne látsszon a ruha alatt.

2011. febr. 12. 21:22
 17/17 anonim ***** válasza:

Nálunk bevált.

Megfelelő méretet kell venni. Olyat, amit nem tud a gyerek a szájába venni!

2011. febr. 12. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!