Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 hónapos fiú kisbabának...

5 hónapos fiú kisbabának világos kék a szeme, lehet még belőle barna szemű?

Figyelt kérdés
2011. febr. 11. 21:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Simán változik még.Nekem 8 éves koromig tengerkék szemem volt.Mire betöltöttem a 9et totál bezöldült! :(

Ezek után én amondó vagyok, hogy az életünk során bármikor változhat a szemünk színe.

De amúgy ismerek olyat, akinek zöld a szeme, de minden egyes teliholdkor bebarnul.

Furcsa dolog ez a szem. :)

2011. febr. 12. 08:13
 12/17 A kérdező kommentje:

A kicsi anyukája barna szemű, apukája barna szemű, mindkét részről nagymamája és nagypapája is barna szemű, de a kicsi üknagyapja mindkét szülő részéről kék szemű...

Lehet azt örökölte?

2011. febr. 12. 08:35
 13/17 anonim ***** válasza:

Én itt néztem meg az esélyeket, hogy milyen szeme lehet a babánknak.

Fura adatokat kaptam én is. :)

[link]

2011. febr. 12. 11:33
 14/17 anonim ***** válasza:
Vilagoskekbol lehet zold,zoldesbarna,de tiszta barna szerintem mar nem.
2011. febr. 13. 17:01
 15/17 anonim ***** válasza:
Már nem
2011. febr. 13. 18:54
 16/17 anonim ***** válasza:

nálunk is ez van- én barna szemű vagyok, apa zöld, a gyerek meg kék???

:-)

8hós, már kezdek belenyugodni!

:-)

De még bízok a barnában egy kicsit!

2011. febr. 13. 21:21
 17/17 anonim ***** válasza:

Keresztlányom kék szemű volt első perctől kezdve csak elég sötét kék szemű. Most három éves és gyönyörű tengerkék szeme lett. Anyukája szintén tengerkék szemű, apukája barna. Nagyszülei: kék-barna és barna-barna szeműek.

Nekünk 6 hónapos a baba és teljesen barna a szeme. Férjem zöld, én barna szemű vagyok. Férjem szülei barna és kék szeműek, gondolom innen ered a zöld szeme. Nagyon reménykedtem a szép zöld szemében, de úgy látszik hiába.

2011. febr. 14. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!