5 hónapos fiú kisbabának világos kék a szeme, lehet még belőle barna szemű?
Simán változik még.Nekem 8 éves koromig tengerkék szemem volt.Mire betöltöttem a 9et totál bezöldült! :(
Ezek után én amondó vagyok, hogy az életünk során bármikor változhat a szemünk színe.
De amúgy ismerek olyat, akinek zöld a szeme, de minden egyes teliholdkor bebarnul.
Furcsa dolog ez a szem. :)
A kicsi anyukája barna szemű, apukája barna szemű, mindkét részről nagymamája és nagypapája is barna szemű, de a kicsi üknagyapja mindkét szülő részéről kék szemű...
Lehet azt örökölte?
Én itt néztem meg az esélyeket, hogy milyen szeme lehet a babánknak.
Fura adatokat kaptam én is. :)
nálunk is ez van- én barna szemű vagyok, apa zöld, a gyerek meg kék???
:-)
8hós, már kezdek belenyugodni!
:-)
De még bízok a barnában egy kicsit!
Keresztlányom kék szemű volt első perctől kezdve csak elég sötét kék szemű. Most három éves és gyönyörű tengerkék szeme lett. Anyukája szintén tengerkék szemű, apukája barna. Nagyszülei: kék-barna és barna-barna szeműek.
Nekünk 6 hónapos a baba és teljesen barna a szeme. Férjem zöld, én barna szemű vagyok. Férjem szülei barna és kék szeműek, gondolom innen ered a zöld szeme. Nagyon reménykedtem a szép zöld szemében, de úgy látszik hiába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!