Sex után világos barna folyás nagy baj? Bővebben lent.
Fájt. Utána barnás folyás volt. Valószínűleg megsértettétek belül a méhszájat, ami ilyenkor vérbőbb és sérülékenyebb. Lett pár cseppnyi vérzésed, ami a hüvely savas közegében kicsapódott és barnára színezte a hüvelyváladékot. Mivel abbamaradt a barnázás, egyelőre nem aggódnék. (Én is véreztem, barnáztam a terhesség elején, és most 35 hetesek vagyunk.)
Ez persze az én elméletem, ha eléred az orvost, akkor vagy megerősíti, vagy nem. A szexszel pedig vigyázzatok a jövőben: csak óvatosan. Ha fáj, akkor meg ne 3-4 percig tartson, hanem azonnal abbahagyni!
Köszi a választ.Óvatosak leszünk mert nagyon megijedtem.
Az orvosomat azóta sem értem el de remélem nem lesz gond.
Hát, szex után nekem is volt vérzés, de az pirosas volt, nem barna, és tényleg a párom sértett fel. De mi ezt utána rögtön, éjfélkor, az ügyeleten meg is tudtuk. És nyugodtan mentünk haza.
A barna nem jelent jót, persze a piros sem..., de ha za orgazmus csinált méhösszehúzódást pl, vagy a kialakulóban lévő méhlepény van a méhszájon, de legalábbis rálóg, akkor abból is jöhetett a gyenge vérzés, szó, ami szó, én húznék a dokihoz. Már szívhang is lesz, 90%. Megnyugodnál.
A szexet meg hanyagoljátok a 12. hétig...
28 hetes km
Csak a rend kedvéért leírom, mit mondott az orvosom, mi az a barnázás. Ismerős lesz, hiszen írtam már: a hüvelybe kerülő vér a hüvely savas közegében kicsapódik, és barnára színezi a hüvelyváladékot.
Azaz a barnázás is vérzés, csak jóval kisebb mennyiség. Jobb a barnázás, mint a tényleges piros vérzés, mert az utóbbi azt jelentené, hogy rövid idő alatt olyan sok vér jött, hogy nem is volt ideje kicsapódni és barnává változni.
5 hetesen piros vérzés miatt robogtunk be a nőgyógyászati ügyeletre, ahol Utrogestant írtak fel. Utána is előfordult még egy-egy kis barnázás, de az már nem volt vészes, a baba megmaradt, nemsoká szülünk.
első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!