Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Különböző nemű testvérek kis...

Különböző nemű testvérek kis korkülönbséggel?

Figyelt kérdés
Ùgy terveztük,hogy nagyjából 2 év legyen a korkülönbség a gyerekek között, ami össze is jön, most vagyok 5 hónapos terhes. Sok pozitìv példa van a környezetünkben,de ők mind egyneműek. Nekunk pedig a második kislány lesz, és félek,hogy emiatt nem tudnak úgy "összenőni".
2011. febr. 11. 15:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Ó, ezen ne aggódj! másfél éves volt a fiúnk, amikor a lányunk megszületett. Most már három és fél illetve két évesek (és van egy három hónapos fiú is), és nagyon szeretnek együtt játszani! A kiscsaj egy igazi nagyszájú Hölgy, akinek felkelés után első kérdése, hogy hol van a karkötője :) de nagyon is tudnak együtt játszani. A nagy élvezi, hogy ő az okosabb, és tudja mutatni a dolgokat a testérének, a kicsi pedig rajong a két fickóért (illetve háromért, mert apukája a nagy szerelem).
2011. febr. 11. 15:07
 2/3 anonim ***** válasza:
szia, szerintem nem a nemen múlik, hanem a karakteren inkább. köztem és a bátyám közt 1 év van, és istenien jókat játszottunk gyerekként. én inkább olyan fiús, vad kislány voltam, nem babázós fajta, lehet hogy ezért is.
2011. febr. 11. 17:34
 3/3 anonim ***** válasza:
A 2 év korkülönbség egyáltalán nem kicsi, hanem az az átlagos (2-3 év).
2011. febr. 11. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!