Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti, hogyan próbáljátok megvéde...

Ti, hogyan próbáljátok megvédeni a babátokat az influenza ellen?

Figyelt kérdés
Én személy szerint rettegek ettől!
2011. febr. 11. 13:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ugye olvastad, hogy az anyósból is elég volt 10 perc?
2011. febr. 14. 13:56
 12/13 anonim ***** válasza:
Rettegni felesleges, semmi értelme. Ha elkapja, úgysem tudsz mit tenni ellene, legalábbis akkor már. Ráadásul, az Én 2 éves kislányom bölcsis. Heti egyszer kap Béres cseppet, naponta kap Cebion cseppet, valamint próbálok minél több gyümölcsöt (főleg almát) megetetni vele. Mákom van, mert szereti. Otthon sokat szellőztetünk, és higiéniai szempontból megteszünk mindent, amit lehet. De, a veszélyforrás nem otthon van. Ezentúl sokmindent nem tudok tenni. Ha a bölcsiben járvány van, vagy kevésbé intelligens szülőtársaim behordják betegen, begyógyszerezve a gyerekeiket, az ellen tenni nem tudok (sok az ilyen, sajnos, és lesz...m, hogy dolgozniuk kell, nekem is kell, mégis megoldom). Ja, még valami, egész éjszaka megy kislányom szobájában egy ún. sóslevegő készülék, amíg alszik, fertőtleníti a levegőt, és a légutait, szerintem sokat segít. Mi egyenlőre ezt az influenza szezont megúsztuk egy enyhe náthával kombinált kisebb torokgyulladással. Valamint, két hétig (ebből egy hét a betegség volt) otthon tartottam a leányzót (az elmúlt két hétben), szerencsés vagyok olyan szempontból, hogy van egy "bejáratott" babysitter-ünk, aki bármikor ugrasztható. Ennél többet tényleg nem tudok tenni. De rettegni biztosan nem fogok. A legkisebb tünet esetében is cselekedni kell, időben, mielőtt tovább fajul a dolog. Ez a dolog nyitja.
2011. febr. 14. 14:20
 13/13 anonim ***** válasza:
Elsővel egyetértek. Nem tudom miért kell lepontozni azokat, akik a média "áldásos" hatásaira felhívják a figyelmet. Elég szörnyű, ha nem vesszük észre mennyire lehet manipulálni vele az emberek gondolkodását, és a pénzköltését. :S
2011. febr. 14. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!