Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Akik nem gyakorlottak...

Anyukák! Akik nem gyakorlottak a konyhába, Ti hova "teszitek" 7-8 hónapos babátokat (aki nincs el egyedül és a konyhában nem marad meg), amíg kotyvasztjátok az aznapi főzeléket?

Figyelt kérdés
2011. febr. 10. 16:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

7-8 hónaposan csak 1X alszik napközben??

Én a délelötti alvása alatt főzök.

Én is úgy gondolom,hogy szépen lassan szokasd rá,hogy azért legyen el egy kicsit egyedül is!Én is adok neki egy födöt,fakanalat,teaszűrőt stb és azokkal jól el van egy darabig.

2011. febr. 10. 21:11
 12/19 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok:

még az eszembe jutott,hogy én még olyat is szoktam csinálni,hogy este már mikor elaludt akkor megpucolom a krumplit,zöldséget hideg vízbe beteszem a hűtőbe vagy bepanírozom a húst vagy bekeverem a palacsintatésztát,vagy összedarabolom a hagymát lezárós edénybe berakom a hűtőbe!Tehát amit tudok előkészítek másnapra!

Vagy most a baba kajájára gondoltál??ha igen és nagyon nem bírod összehozni akkor nincs más mint bébiétel!

2011. febr. 10. 21:14
 13/19 anonim ***** válasza:
Nekem könnyű dolgom volt,rácsos járóka,imádott benne lenni,mondjuk bele is szoktattam az elejétől. Másfél évesen kimászott,azóta garázdálkodik. Én nem épp főzni szoktam mikor alszik,ha lehet inkább én is pihenek,vagy "veszélyesebb" dolgaimat végzem,amit mellette végképp nem lehet.
2011. febr. 11. 06:27
 14/19 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Köszönöm,hogy írtatok!nem egyszer alszik!Alszik 10-től egy fél órát,20 percet,meg este fél 6-tól 20 percet.Biztos,hogy én szúrtam el,mert nem is hajlandó úgy aludni ha nem vagyok ott!Egész pontosan elaltatom,és ha bent maradok a szobában akkor alszik délben 2 óra hosszát,ha viszont kimegyek a szobából akkor max.fél órát!De honnan a fenéből tudja,hogy nem vagyok ott????ÁÁÁÁÁ,már kész vagyok.Én még ilyen gyereket nem láttam,pedig nem szokattam úgy,hogy ne legyen el egyedül.Nagyon sokszor kegyetlen voltam és hagytam ordítani,hogy hátha....de semmi,lilára ordítja magát.A konyhába meg ha beviszem egyszerűen nem tudom mi történik vele,de 10 perc és üvölt.
2011. febr. 11. 09:01
 15/19 anonim ***** válasza:

Hát akkor azért sír mikor ki mész a szobából mert korábban hagytad "lilára ordítani"!!!Fél megint,hogy úgy hagyod,hogy nem segítesz rajta!

Látjátok anyukák,itt a visszaütője ha valaki hagyja ordítani a gyerekét!Ha anyuka elmegy a közeléből fél!!Nincs magabiztossága,önbizalma!

Kedves Kérdező!Sajnos így nemtudom mi lenne a megoldás,hogy egyedül is el legyen a babád!

2011. febr. 12. 11:40
 16/19 anonim ***** válasza:
Most jut eszembe,hogy most van a szeparációs szorongás ideje,biztosan azért ragaszkodik hozzád mindennél jobban! Elégítsd ki az igényét,még ha nehéz is. Lassan elmúlik majd.
2011. febr. 12. 22:39
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Kedves Utlosó,lehet tényleg igazad van és az lesz a probléma :)!
2011. febr. 13. 08:19
 18/19 anonim ***** válasza:
adhatnál neki babakaját...boltit. vagy amikor alszik napközben akkor előrefőzni és hűtőbe/fagyasztóba bepakolni
2012. jún. 25. 11:55
 19/19 anonim ***** válasza:
az a bizonyos szeparációs szorongás csak később jön 10-11 hónapnál
2012. jún. 25. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!