Anyukák! Akik nem gyakorlottak a konyhába, Ti hova "teszitek" 7-8 hónapos babátokat (aki nincs el egyedül és a konyhában nem marad meg), amíg kotyvasztjátok az aznapi főzeléket?
7-8 hónaposan csak 1X alszik napközben??
Én a délelötti alvása alatt főzök.
Én is úgy gondolom,hogy szépen lassan szokasd rá,hogy azért legyen el egy kicsit egyedül is!Én is adok neki egy födöt,fakanalat,teaszűrőt stb és azokkal jól el van egy darabig.
Utolsó vagyok:
még az eszembe jutott,hogy én még olyat is szoktam csinálni,hogy este már mikor elaludt akkor megpucolom a krumplit,zöldséget hideg vízbe beteszem a hűtőbe vagy bepanírozom a húst vagy bekeverem a palacsintatésztát,vagy összedarabolom a hagymát lezárós edénybe berakom a hűtőbe!Tehát amit tudok előkészítek másnapra!
Vagy most a baba kajájára gondoltál??ha igen és nagyon nem bírod összehozni akkor nincs más mint bébiétel!
Hát akkor azért sír mikor ki mész a szobából mert korábban hagytad "lilára ordítani"!!!Fél megint,hogy úgy hagyod,hogy nem segítesz rajta!
Látjátok anyukák,itt a visszaütője ha valaki hagyja ordítani a gyerekét!Ha anyuka elmegy a közeléből fél!!Nincs magabiztossága,önbizalma!
Kedves Kérdező!Sajnos így nemtudom mi lenne a megoldás,hogy egyedül is el legyen a babád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!