Mennyi idősen fordul a baba hasról hátra?
Figyelt kérdés
Kisfiam utál hason feküdni, 1 percig sem marad meg, hogy fog így forogni?2011. febr. 10. 15:36
1/3 anonim válasza:
Az én kisfiammal ugyanez volt, üvöltött, amikor hasra fordítottuk. Aztán hat hónaposan átfordul magától. A Tied is fog forogni ha ugy tartja kedve!
Jó babázást!
2/3 anonim válasza:
Szia!Nálunk is ugyanez a helyzet, a lányom utál hason feküdni.Elvileg 4 hónaposan kellene hasról hátra, és 6 hónaposan hátról hasra fordulni.De a lényeg, hogy fél éves koráig mindkettőt produkálnia kell.A kislányom 4 és fél hónapos, és még nem gurul hasról hátra.De rájöttem, hogy hogyan is várom el tőle, ha alig van hason??Naponta 3-szor hasra fordítom, kb. 2 percig bírja.Így azért nehéz.De a múltkor a vállával és mellkasával már hátra fordult, a popsija nem fordult át.Egy hajszál híja volt, úgyhogy már nem aggódok.Te se tedd!Minden baba más, és nyilván a hason fekvős babák ezt jóval hamarabb csinálják.
3/3 anonim válasza:
Elvileg tényleg hat hónapos koráig "kell". De én ismerek olyat is, aki "csak" 7 hónaposan fordult át és teljesen egészséges. Minden babának más a ritmusa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!