Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idősen nézhet tévét...

Mennyi idősen nézhet tévét egy baba?

Figyelt kérdés

Őszintén, nektek mennyi idős volt a gyerek, mikor először nézett tévét?

Az én babám 4 hónapos és teljesen oda van a Baby tévétől.

Napi 10 percet szokta nézni ( tudom a szuper Anyukák emiatt biztos leoltanak majd)

2011. febr. 22. 13:55
 1/10 anonim ***** válasza:

2 éves és mostanában szokta reggel nézni a Dórát, Diegot

kedvence a Spongyabob, van egy 11 éves bátya, ő szokta nézni-)))

A fiam több tv-t nézett kisinek, úgyhogy most szigorúbb vagyok.

Napközben nem megy a tv, a rádiót szoktam bekapcsolni inkább.

2011. febr. 22. 13:57
 2/10 anonim ***** válasza:
minél később annál jobb.
2011. febr. 22. 14:00
 3/10 anonim ***** válasza:
Kisfiam nemsokara 13 honapos es kb. 30 percet szokta nezni a tv-t amig en elkszitem neki az ebedet. Nallunk kb. masfel honapja van ez, elotte nem igazan erdekelte. Kulfoldon elunk es en valami gyerekcsatornat kapcsolok neki be ahol enekelnek, mondokaznak, tapsolnak es o is tancolni, tapsolni, integetni szokott. Mindig ugyanaz a musor mas temaval. (Pl. Innen tanult meg puszit inteni. :) Mert a csaj amikor elkoszon a 30 perc utan a musorban mindig puszit int a kezevel.) Ugyhogy en nem aggodom emiatt. Talan ennyi nem gond.
2011. febr. 22. 14:06
 4/10 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam 16 hós korától nézheti egy kicsit, a délutáni alvás után. Ez kb negyed órát jelent, utána kikapcsolom és rádiót, gyerek cd-t hallgatunk. Nem megy a tv a háttérben sem.

A védőnőm annak idején azt mondta, hogy a pici babáknál a tvnézés epilepsziát is okozhat, persze nem az általad írt 10 perc, de szerintem akkor sem jó dolog.

2011. febr. 22. 14:07
 5/10 A kérdező kommentje:

Mi is külföldön élünk, angol nyelvű csatorna amit nézhet, kifejezetten baba csatorna mosolygós állatok, színek, arcok, zenék, mondókák.

Mellette rengeteget játszunk, bábozunk, éneklünk, szóval én sem gondolom hogy tényleg akkora mumus lenne a tv néha.

2011. febr. 22. 14:10
 6/10 A kérdező kommentje:
Mondjuk ez az epilepsziás dolog elgondolkodtató....
2011. febr. 22. 14:30
 7/10 anonim válasza:

Szia!

Az én kislányom is 4 hónapos, és ő is imádja nézni (sajnos vagy nem sajnos, de ez tény). 10 percnél tovább én se engedem neki. Közben gagyorászik, nagyon tetszik neki. Nem hiszem hogy ettől bajuk lesz, persze nem szabad sokáig hagyni szerintem se.

2011. febr. 22. 14:56
 8/10 anonim ***** válasza:

6 hónapos, semmi tv-t nem néz, mi sem.

Ajánlom figyelmetekbe ezt a cikket:

[link]

2011. febr. 22. 18:51
 9/10 A kérdező kommentje:

Utolsó...nem krimit és reklámokat néz...

Színes, figyelemfelkeltő, ösztönző, éneklő mackókat stb. és azt sem órákig

Azért van különbség attól amit belinkeltél. De hasznos az is.

2011. febr. 23. 09:54
 10/10 anonim ***** válasza:

Persze, hogy nem mindegy, hogy mit néz. Amibe szerintem nincs különbség az az, hogy nem tudja megkülönböztetni, hogy mi a része a valóságnak és mi nem az.

Az hogy ki, mikor, és mennyit engedi tv-t nézni a gyermekét saját döntés, csak gondoltam megosztom veletek, én is 2 hete találtam ezt a linket és érdekes volt.

2011. febr. 25. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!