Van itt olyan anyuka, akinek a babája szívsövény problémával s tüdőér szűkülettel született?
Szia! Az én babám szívsövény megvastagodással született. Mivel sok lett a magzatvizem és a 38. heti Uh-on találták nála ezt a problémát, másnap megcsászároztak. Akkor és 4 hónaposan nem találtak szívzörejt nála. 4 hónaposan voltunk szívultrahangon, de járulékos ínhúron kívül semmit nem találtak. Akkor megnyugodtam. Most viszont a 15 hónapos oltásnál a kicsi fiamat vizsgálva a gyerekorvos szívzörejt hallott. Most megint nem vagyok nyugodt. Jövő hónapban kell mennünk a gyerekorvoshoz és ha még mindig hallja a szívzörejt, akkor mennünk kell további vizsgálatokra :(
Jó egészséget a Babáitoknak.
Heni
Utolsó. Köszönjük, s viszont kívánom nektek is. Ez érdekes volt a számomra, mert mikor én rákérdeztem, hogy ezt uh-n miért nem vették észre, csak annyit mondtak, hogy méhen belül más a szívhang, s ott nem lehet ezt a problémát kiszúrni. Hát reméljük nem lesz semmi gond se nálunk, se nálatok. Mi is 5-6 hetente fogunk járni vizsgálatokra, bár nálunk a szívsövény miatt nem kellene járni állítólag, ha nem lenne a tüdőérrel gond. Nálunk az, ami további kivizsgálásokat van maga után.
Várnék még tapasztalatokat. Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!