Vajon kifogás? Vagy tényleg van ilyen. Felkértünk egy barát párt keresztszülőségre, úgy gondoltuk, hogy náluk jobb keresztszülő nem is lehet.
sziasztok! szerintem, ha nem szeretnék vállalni a keresztszülőséget, jobb -akármilyen indokkal is- ha nem vállalják, mintha csak illendőségből, de megtennék.
az én keresztanyukám tényleg a második anyukám és mivel neki nem született saját gyereke, még jobban szeret. akkor ugye nem tudta, amikor elvállalta a keresztszülőséget, de milyen jól tette! így mégsem magányos, most már "kereszt-unokája" is van :)
lehet, hogy nem olyan szoros a részükről a barátság, mit Ti gondoltátok? jobb ha nem ők lesznek a keresztszülők.
Szia!
Csatlakozom az előttem szólókhoz.
Minden esetre akár mennyire szomorú is, inkább most utasítsák vissza ezt a hatalmas megtiszteltetést, mint hogy elvállalják, meg is keresztelik...Aztán pedig mintha meg is feledkeztek volna róla. Sajnos van ilyen is (én magam így jártam). Ha így állna a dolog (ezután úgy gondolom, könnyen lehet), akkor inkább ne is legyenek.
Szerintem nem feltetlen kell bazi draga holmikat venni a keresztgyerekeknek. sokkal inkabb a szandek a fontos minthogy a mogotte allo penz erteke. a szandek h gondoltal a szulinapjara vagy nevnapjara vagy karacsonyra vagy husvetra. h tudd ha barmi baj lenne a szulokkel vagy nagyszulokkel akkor a keresztszulok ott vannak es segitenek. es ha a gyerek ugy van nevelve akkor a legkisebb legolcsobb ajandeknak is tud orulni. az en baratnom kislanyai (csak az egyik a keresztlanyom) is orulnek egy ruhanak vagy egy barbi babanak. nem kell a legdragabb holminak lenni. az egesznek nem is ez a lenyege. en is csalodott lennek a helyedben. szamomra mikor baratnom megkert egy hatalmas nagy megtiszteltetes volt pedig mi tavol lakunk egymastol. egy percig sem gondolkodtam az anyagiak miatt. Most lehet azonban lepontozni. Lehet h igy jartal jol, legalabb kiderult h milyen baratok is valojaban.
Rokonsagbol nem mindig jo valasztani keresztszuloket en sem onnan valasztok. Nekem a keresztmamam es keresztpapam apum feltestvere, sosem kaptam meg egy kepeslapot sem toluk. a tesom keresztszulei is rokonsagbol vannak, meg a ballagasara sem mentek el. En sem tesomat kerem fel erre a szerepre, a felesege miatt, hanem a baratnomet akinek a kislanyanak en vagyok a keresztmamaja.
azert csak olyat kerjel fel erre a szerepre akiben megbizol. sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!