Babátoknak hány nagyszülője van? És hány évesek?
4
apósom: 60
anyóso: 58
apám, anyám: 64
(párom 38 lesz áprilisban, én 39 vagyok)
4 + 2 dédi :)
anyósom 70
apósom 71
anyukám 58
apukám 62
egyik dédi 82, másik 86
(én 31, férjem 33)
Mind a 4 nagyszülője él a kisfiamnak.
Anyós 61, após 65, anyu 55, apukám pedig 57 éves.
Van 2 dédnagymama is, egyik 79 éves, a másik 80.
Ha úgy vesszük, akkor 5.
-anyukám
-apukám és a nője
-anyósom és apósom
Mindenki 56-60 körüli, gondolom még éldegélnek egy darabig, főleg a szüleim elég jó formában vannak.
Nálunk dédi nincs egy se, azt sajnálom nagyon :( Nekem nagyon hiányoznak a nagyszüleim (mind a 4) :(
Nálunk is 4, bár az én anyukámat nem ismeri a fiam, mert nagyon rossz a kapcsolatunk, már több, mint 1 éve egyáltalán nem tudunk egymásról.
Apám 54 éves, anyósom szintén, apósom 60. Van még 3 dédnagymama is, az egyik ma 74 (az én apai nagymamám), a másik 75 éves (a párom anyai nagymamája), a harmadikkal szintén nem tartjuk a kapcsolatot, ő az én anyai nagymamám.
A párom 34 lesz az idén, én pedig 29 leszek áprilisban.
4.
Anyu, apu, apos: 67 lesznek az iden.
Anyosom : 60 lesz.
Amugy nem biztos, hogy akinek fiatalabbak a szulei, azok tovabb elnek. Barmi tortenhet - ne tortenjen, csak mondom.
Unokatesom anyukaja 40 evesen meghalt, pedig fiatal nagymama lehetett volna. Az en nagypapam 90 evesen halt meg, a dedunokajait is latta.
Sajnalom a szuleidet, biztos rossz lehet nelkuluk...
4 nagyszülő+2 dédszülő
Anyám 43
Apám 46
Anyós 56
Após 51
Déd szülők 72 és 74 évesek
Én 23 párom 30:D
Nálunk ugyan él 3 nagyszülő de ebből az én apám is meg a férjemé is alkoholista és nem kíváncsi a gyerekeinkre. Egyiket se látták még. (4 és 2 évesek a gyerekek).
Anyukám nem él sajnos,
anyósom pedig szintén félévente egyszer jön, saját bevallása szerint is neki bőven elég ennyi a gyerekekből...
Pedig a gyerekeim szeretik, és nem rosszak vagy neveletlenek.
(Pedig fiatalok vagyok 30 és 28 évesek.)
Anyukám 45 éves
Apukám 46 éves
Anyósom 74 éves
Apósom elhúnyt 6 éve sajnos
Dédszülők már csak az én oldalamról vannak
Dédimama 70 éves
Dédipapa 75 (de nem tartuk a kapcsolatot)
Másik dédimama 71 éves
Másik dédipapa 70 éves
Én 25 vagyok, a férjem 30 éves és 2 és fél éves a fiúnk :)
Szerencsések vagyunk és a fiam is :)))
4 nagyszülő :)
anyám, anyósom: 50
apám, apósom: 54
4 dédszülő:
80-90 évesek
én 27 éves vagyok, férjem 28. nagyon szerencsésnek érezzük magunkat!
sajnos egy picin múlt, hogy a fiam megismerhesse az ükpapáját, pár hónappal előbb elment :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!