Kimenő a szoptatás alatt?
Figyelt kérdés
Csak ne üssetek agyon egyből anyukák! Már 8 hónapja szoptatok, imádok szoptatni. Soha egy korty alkoholt nem ittam sem a terhesség, sem a szoptatás alatt. Viszont most adódott egy alkalom, hogy a régi bnőimmel elmennénk a hétvégén egy csajos programra, étterembe, ahol én vagyok az egyedüli (szoptató) anyuka... a lényeg, én nem mennék velük bulizni az est után, viszont a vacsorához meg lehet inni egy pohár bort vagy egy pohár sört? Este elalvás előtt szoptatok, és éjjel is, többször is. Nem nagyon szeretném szüneteltetni a szoptatást, maximum 3-4 óra telne el a megivott pohár és a szopi között. Így megihatom, vagy ink hanyagoljam a dolgot?2011. febr. 9. 12:21
11/14 A kérdező kommentje:
nem, tényleg nem csak anyatejes. Szívesen elmennék, csak attól félek, hogy majd sírni fog, és én nem leszek ott, h megnyugtassam. Legtöbbször csak cicivel lehet megnyugtatni, ezért félek olyan hosszú időre nélkülem hagyni. Még egyszer köszönöm mindenkinek a válaszokat, úgy érzem nyugodt szívvel megiszom majd egy pohár sört, és így kicsit kiengedem a gőzt :) Én nem tudom, amúgy mi van velem, soha nem kívántam még ennyire "kikapcsolódni".
2011. febr. 9. 15:50
12/14 anonim válasza:
Nyugodtan igyál egy pohárkával,de ne lepődj meg,ha az egy pohár majd hat ;) !Én így jártam,egy pohár pezsgő és vigyorogtam,mint a tejbetök,de olyan jól esett!!!!Ennyi nem hiszem,h árt a babának,ha egyáltalán átmegy a tejbe...
Én a helyedben fejnék tejcsit és megpróbálnám az éjszakát...elmennék bulizni.Én babámat 4 hósan hagytam először másra-lagziba voltunk,semmi gond nem akadt.
Ha meg nagyon hiányzol neki felhívnak és mégy is haza,egy pici sírástól nem lesz semmi baja,egy lelkileg feltöltődött anyukánál pedig jobb nincs :) :) :)!!!
13/14 anonim válasza:
Ha valami olyan gond lesz,hogy nem tudják megnyugtatni,akkor biztos felhívnak,de ne parázz annyira,mert akkor nem tudod magad elengedni.
14/14 A kérdező kommentje:
köszönöm még egyszer mindenkinek a válaszokat! nagyon pozitívan hatnak rám! :) lehet hogy elmegyek bulizni egy kicsit, max 1-2 órát egy picit táncolok :)) annyira megjött hozzá a kedvem, olyan mintha ez lenne az első nagy bulim (pedig a terhesség előtt nem egyszer elmentem szórakozni :o))
2011. febr. 9. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!