Kimenő a szoptatás alatt?
Figyelt kérdés
Csak ne üssetek agyon egyből anyukák! Már 8 hónapja szoptatok, imádok szoptatni. Soha egy korty alkoholt nem ittam sem a terhesség, sem a szoptatás alatt. Viszont most adódott egy alkalom, hogy a régi bnőimmel elmennénk a hétvégén egy csajos programra, étterembe, ahol én vagyok az egyedüli (szoptató) anyuka... a lényeg, én nem mennék velük bulizni az est után, viszont a vacsorához meg lehet inni egy pohár bort vagy egy pohár sört? Este elalvás előtt szoptatok, és éjjel is, többször is. Nem nagyon szeretném szüneteltetni a szoptatást, maximum 3-4 óra telne el a megivott pohár és a szopi között. Így megihatom, vagy ink hanyagoljam a dolgot?2011. febr. 9. 12:21
1/14 anonim válasza:
Nyugodtan! Egészségedre! A vörösbort ajánlom.
2/14 anonim válasza:
Teljes lelki nyugalommal igyál meg egy pohár bort vagy sört, semmi baja nem lesz tőle a babának:) Én 4 évig szoptattam a lányomat (most lehet kővel hajigálni), néha nálam is előfordult, hogy megkívántam egy összejövetelen. Amúgy ennyi idő alatt ki is megy a szervezetedből, a tej nagy része meg úgyis szoptatás közben termelődik, így nem sok kerülhet bele.
3/14 anonim válasza:
SZerintem megérdemelsz annyi kikapcsolódást,amennyit írtál.Ha jól tudom,a sortol tobb az anyatej,terhesen is szokják inni,sot nekem ajánlotta az orvosom is a terhességem alatt,csak én nem tudtam meginni,mert rosszul voltam már csak a szagától is.Fejd le magad,és majd az apuka,vagy aki vigyázni fog a picire odaadja neki,vagy elaltatod,és utána mész el,esetleg ha kozelben lesztek,hazaszaladsz ha a pici felkel.Ennyi pihenés jár.
4/14 anonim válasza:
Szia! Teljesen megértelek! Semmiképp nem bántanálak, érthető az igényed. A szoptatás, hosszú ideig, sok megvonást kíván. Büszke lehetsz magadra, hogy már ennyi ideje kitartóan szoptatsz! De.... én inkább hanyagolnám most még az alkoholt. Én 14 hónapja szoptatok, előtte néha-néha férjemmel ittunk egy pici bort sajttal, inkább ilyen inyenc módjára, de mióta terhes lettem, egy kortyot se. Gondolom, nem haragudnának meg a barátnők, ha nem innál. Szerintem próbálj meg még várni vele. 3-4 óra alatt sajnos nem múlik el az alkohol hatása. Én ezt tanácsolnám, de persze, Te érzed, hogyan jó Neked és a babádnak. Kellemes kikapcsolódást!
5/14 anonim válasza:
Nyugodtan igyál meg egy pohár sört vagy vörösbort. Semmi bajotok nem lesz! Barátnőm is 10 hónap után megivott egy pohár sört, semmi baja nem lett a kisfiának. Igaz, ő ennyi kihagyás után szabályosan becsiccsentett egy pohártól is!:)
6/14 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam volna, h ilyen aranyos, megnyugtató válaszokat kapok majd, annyira paráztam, azt hittem, h önző d@g vagyok... köszönöm csajok!!!
2011. febr. 9. 12:31
7/14 A kérdező kommentje:
;-O akkor majd vigyázok azzal az egy pohárral is :))
2011. febr. 9. 12:32
8/14 anonim válasza:
Én is ittam szoptatás alatt vörösbort néha, és sört is nagyritkán, az még az anyatejre is jó hatással van :)
Egészségedre :)
10/14 anonim válasza:
Szerintem már bulizni is nyugodtan elmehetsz velük vacsora után, végül is nem 3 hónapos babáról van szó. Gondolom most már nem csak anyatejes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!