Mit csináljak vele? Annyira félek hogy megfullad!
Nem fog megfulladni, viszont a pléd 4 sarkára köss 4 hosszu szalagot, amit alul átkötsz a matrac alatt, hogy véletlen se tudja a fejére húzni, mert az bizony veszélyes! Ha lerögzíted marad a kedvenc pléd és félned sem kell. Ha hasra fordul nem kell félnekd hogy megfullad, már tudja emelni a fejét. Az enyém is mindig nyomja bele a fejét a matracba, ugy tünik mintha nem is jutna be hozzá levegő, pedig dehogynem.
A légzésfigyelő jó ötlet. Mondjuk erre a pár hónapra elég bérelni is, szerintem.
Egy újszülöttnek még más az anatómiája, mint egy felnőttnek (kérdezzétek az orvosokat, hogy miben), hanyatt fekve nem tud megfulladni a saját böfijétől, de még a hányásától sem. Többek között azért, mert még nem tud a száján levegőt venni, csak az orrán...
a lepedőt-plédet rögzíteni kell a matracon, hogy ne húzhassa le a kicsi. Ez akkor is fontos, ha háton altatod!
Ha egy textilpelust a fejére húz, attól még nem tud megfulladni. Sok baba szeret elbújni, amikor alszik, ez normális, emiatt nem kell aggódni. Az én fiam is ilyen, ő az alvórongyiját húzza az arcára.
Mi az, hogy gratulálni tudsz, mert hason altatja????? Milyen jogon mondod te meg, hogy más babájának hogyan jó????
Az én kisfiam is első perctől kezdve hason aludt, ugyanis CSAK ÚGY TUDOTT!!!!!
Légzésfigyelőnk van, azonnal átfordította a fejét, soha semmi baj nem volt ebből.
Ja, hozzáteszem egyik nap közben a nappaliban hanyatt feküdt éppen, és érdekes fuldokló hangot hallottam a gyerek felől. Odaugrottam, felkaptam, és egy jó nagy adag bukás folyott ki a száján. Ha akkor nem kapom fel, a saját hányásába belefullad, mégpedig HANYATT FEKVE!!!!!
Hason ilyen soha nem fordulhat elő, mert kifolyik magától a száján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!