9 hónapos lesz a babám, és még nem merek neki kiflivéget, kenyeret adni, félek, hogy félrenyeli, megfullad. Rosszul teszem?
A kislányomnak 8 hósan adtam először, nagyon tetszett neki, tényleg pépesre tudják nyammogni, bár a fél szemem azért mindig rajta nehogy nagyobb darab kerüljön a szájába. Nyugodtan próbáld meg szerintem nálatok is sikere lesz és le is köti egy kicsit a babádat.
9 hós kislány anyucija:)
Rosszul is meg nem is.
Tapasztalatomat írom le: a fiamnak volt egy foga mikor kivette a kezemből a kifli végét. Tény az első próbálkozások alkalmával nagyon nagyon ugrásra készen álltam. Ha félre ment, azonnal fejre fordítottam a kicsit, és megpaskoltam a hátát, így kijött ami megakadt.
Nagyon hamar megtanulta mekkorát bír elmajszolni, ügyesek a babák.
az elején persze sokat köhécselt, akadozott a dolog, most 11hónapos, és minden fuldoklás nélkül eszi a darabos ételeket.
Én úgy adom neki most is, hogy azért látó/halló távolságon belül van, sajna az ördög sose alszik.
Akkora darabot adj neki, amit kényelmesen meg tud fogni, és egyszerre nem tudja bedugni a szájába.
Maszatos lesz, elszopogatja, az ínyével elrágcsálja, dörzsöli.
Amúgy ha én arra várnék, hogy fent is legyen 2foga, akkor a gyerek még jó pár hónapig nem enne ilyesmit, élvezettel. Ha nem próbáljátok ki, nem is tudod szeretné e.
Az sem megoldás, hogy mindentőlóvom, és 8évesen is katonákat eszik, mert fuldoklik a darabostól.
Ha nincs rá kész úgy is el/ledobja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!