Miért akarnak olyasmit erőltetni a gyerekekre a szülők, amire még nem képesek?
Erőltetik az ülést, a járást, és tegnap olvastam itt, hogy újszülött kisbaba pelenka nélkül, mert tudja hova kell végezni a dolgát.
Szóval miért akarnak olyasmit erőltetni a babákra a szülők, amire még sem mentálisan, se szellemileg nincsenek felkészülve?
Mire jó ez?
A kérdést meg is lehet ám fordítani: miért erőltetik a szülők a gyerekre a pelenkát? gondolom a tied egész nap pelusban van, másnak meg ez elképzelhetetlen. Én akkor szoktam kiakadni, amikor büszkén írják nyáron az anyukák, hogy én lefekvés előtt negyedórát szellőztetem a bőrét!?
A többiben igazad van.
az én babám is naponta 2-3 órát van pelus nélkül, nem azt mondom, hogy hülyeség, csak azt, hogy vannak helyzetek, mikor elkerülhetetlen. Alvás, séta, orvoshoz menés stb, na de mindegy is, mert nem érdekel, nem akarok én vitatkozni.
CSak nem szeretem, ha sarkosítva vannak a dolgok, és le van támadva valaki, mert másképpen gondolkodik, de most mindegy is, melyik oldalról nézzük a dolgokat.
A kérdést azért tettem fel, mert van néhány anyuka, aki túlerőlteti a gyerekét, önös "érdekből" hogy fel tudjon vágni más előtt, aztán csak les az ostoba, ha ez meg az kiderül, hogy beteg lett a gyerek. Mert mondják, hogy semmi baja nem lesz tőle, ha ....! Pedig lesz! Csak nem 10 perc múlva, hanem 10-15 év múlva! Jó, vannak persze elméletek, amiket magam is túlzásnak és nevetségesnek tartok, de mondjuk kényszer áltatni egy 6 hónapos gyereket, az már kiborít.
"CSak nem szeretem, ha sarkosítva vannak a dolgok, és le van támadva valaki, mert másképpen gondolkodik,"
Ha jól emlékszem,éppen te "idióta barmoztad" le pár napja az ominózus kérdésben azt az anyukát(kat),akik tálkába pisiltetik-kakáltatják a babájukat.
nem én voltam, de köszi, csak láttam benne igazságot, mert ott eléggé sarkosítva volt a kérdező is és a veszekedős válaszoló is.
de látod, te is támadsz kapásból....na az ilyet utálom, látod!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!