Meddig kell olajozni a babát fürdetés előtt?
Figyelt kérdés
Mi 4 hónaposak vagyunk.2011. febr. 8. 21:18
11/17 anonim válasza:
1 éves koráig folyamatosan olajoztam fürdés előtt, utána egy ideig még kb minden 2., 3. fürdésnél, és nem emlékszem, hogy mikor hagytam teljesen abba, de szerintem 15 hónapos kora körül. Balatonon 16 hónapos volt, és ott már biztos nem olajoztam. Áprilisban lesz 2 éves.
12/17 anonim válasza:
Nekem Neuro dermitis-es a kisfiam, mostmár 5éves, de kb. 2 éves koráig olajos fürdövízben fürdettem, csodákra képes. Ha nem szárasz a babád böre, nem muszály, de ártani egyáltalán nem árt.
13/17 anonim válasza:
1. kisfiam bőre macerásabb volt, neki kb fél éves koráig minden fürdetés előtt, aztán még talán 2 hónapig hetente-kéthetente, amikor láttam, hogy kell.
2. fiamnak teljesen más a bőre, neki születésétől csak ott, ahol látom, hogy kell. Van amikor minden nap, majd 2 hétig semmi. Ő most 5 hónapos és addig fogom folytatni, amíg szüksége van rá.
14/17 anonim válasza:
nekem most fél éves a babám, és most fogom lassan elhagyni, viszont amit veszek fürdetőt, az biztos olajos lesz.
A fejbőrét továbbra is csinálom, nehogy koszmós legyen. :-)
15/17 anonim válasza:
Kb. 5 hónapos koráig olajoztam fürdés előtt. Azóta nem olajozom csak ha úgy látom, hogy száraz a bőre.
16/17 Jázmin anyucija válasza:
11 hetes a kisfiam, csak akkor olajozom, amikor nagyon száraz a bőre.
17/17 anonim válasza:
Sose olajoztam. A babaolajat csak a fülci tisztítására használom. Fürdés után receptre kapható patikában kevert vitaminos babakrémmel kenem le. 1 éves de még mindig a patikai kencéket használom, mert olcsóbb és ezerszer jobb, mint a bolti cuccok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!