Meddig kell olajozni a babát fürdetés előtt?
Figyelt kérdés
Mi 4 hónaposak vagyunk.2011. febr. 8. 21:18
1/17 anonim válasza:
Nem KELL olajozni, eddig sem KELLETT volna, csak ha száraz neki.
Semmit nem kell, csak ha a baba igényli.
2/17 anonim válasza:
Én három hónapos koráig olajoztam a kislányomat. Utána csak akkor, ha láttam, hogy valahol nagyon száraz a bőre.
3/17 anonim válasza:
Én sosem olajoztam a lányomat rendszeresen. :) Csak ha a fülkagylóját, vagy a füle mögötti részt kellett letisztítanom (azt is csak akkor, ha volt rajta valami odatapadt szennyeződés), vagy ha koszmós volt a fejbőre (ez egyszer volt, kb. egy hónapig). Most két éves.
5/17 anonim válasza:
Én sem olajoztam soha a fiamat és soha nem volt száraz a bőre. Bár mi még most is a gyógyszertári fürdetőt használjuk, 22 hónapos.
7/17 anonim válasza:
Nem olajoztam a kislányom soha, ha száraz volt valahol a bőre, akkor baba testápolót kentem rá kb 4 hónapos kora után (Nivea baby). Előtte semmit nem használtam.
9/17 anonim válasza:
Én sem olajoztam soha, csak a fülkagylót, és a füle mögötti részt, valamint a fejbőrét, ha koszmós volt.
Fürdés után gyógyszertári testápolóval bekentem, és kész.
10/17 anonim válasza:
Előtte nem szoktam. Utána néha be szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!