Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hany honapos kortol vegyek...

Hany honapos kortol vegyek pihenoszeket es jatszoszonyeget?

Figyelt kérdés
2011. febr. 8. 18:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
2 hósan vettünk pihiszéket.:)Szőnyeget nem vettünk.
2011. febr. 8. 18:56
 2/11 anonim ***** válasza:

pihenőszéket nem vettünk, felesleges, drága, és csak egy pótszer.

Játszószőnyeget 2 hónaposan kapta karácsonyra. Túl nagy haszna annak se volt.

2011. febr. 8. 19:14
 3/11 anonim ***** válasza:
pihenőszékünk nem volt, ott volt a hordozó, ugyanazt a célt szolgálja szerintem. Játszószőnyeg 3-4 hós korától volt, nagyon szerette.
2011. febr. 8. 19:45
 4/11 anonim ***** válasza:

mi újszülött kortól használtuk a pihenőszéket. A lényeg, hogy olyan legyen aminek van "párna része" újszülöttnek. 9 hós és mindennap alszik benne. A másodiknak hintát inkább rezgős hintát veszek inkább majd.

Játszószőnyeget mi imádtuk. Egy nagyon nagy méret volt, amit a kanapéra tettem, vagy ahol voltunk, így mindig tisztán volt a fiam. Amúgy a funkcióját nem látta el, mármint nem keltette fel az érdeklődését. Mivel sokat bukott, sokat mostam így ki volt használva kb 5-6 hós koráig.

2011. febr. 8. 20:07
 5/11 anonim ***** válasza:
azzal vitatkoznék,hogy a pihenőszék funkcióját betölti a hordozó:én olyan pihiszéket vettem,ami vízszintesig fokozatmentesen dönthető,így nem egészségtelen még ha órákat is van benne,mint a hordozó.Három hónapos volt,amikor megvettem a pihenőszéket,két hónapos,amikor a játszószőnyeget.Egyiket sem bántam meg,mindkettőt szerette a fiam.amikor főztem,bele tudtam tenni a székbe,nem görnyedt benne,mint a hordozóban,és ahogy nőtt,lehetett emelni a magasságot.Fél éves korától abban etettem,amíg nem kapott etetőszéket,ha mentünk vendégségbe,vittük magunkkal,és abban evett.
2011. febr. 8. 20:20
 6/11 anonim ***** válasza:

Játszószőnyeget 2 hónapos korától használtuk és nagyon szerette,mindíg cserélgettem rajta a lelógó állatokat majd mikor hasra fordult imádta a csörgő-zörgő-tükrös részeit!

Pihenőszéket 3 hónaposan vettem de ha tudtam volna,hogy így beválik akkor hamarabb veszek!Dönthetőt vegyél és abban még alhat is,viheted magaddal mindenhova benne(fürdőszobába mikor hajat mostam,konyhába mikor főzetm stb)ráadásul késsőbb a hozzátáplálásnál is nagy hasznát vettük míg nemtudott rendesen ülni addig nem lehetett bele tenni etetőszékbe viszont a pihiszékbe nagyon jó volt etetni!

Szóval összegezve mi mindkettőt nagyon kihasználtuk de én használtan vettem teszveszről!ha gondolod a játszószőnyegem eladó mi már nem használjuk!

2011. febr. 8. 20:22
 7/11 anonim ***** válasza:
40%

Egyiksk sem volt, 2 gyrekem van.

pihenőszék= hordozó, ha nagyon nyűgös volt, kint volt velem a koynhában a konyhapulton

játszószőnyeg= pléd a földön

szerintem ez két dolog, amit felesleges megvenni

2011. febr. 8. 20:23
 8/11 anonim válasza:

Mi örököltünk játszószőnyeget. Nagyon szerette már 1 hónaposan is. 2 féle volt az egyikre lehetett játékot akasztani fölé, amiket nézegetett, és amíg pici volt elaludt tőle, később meg a mozgásának tett jót, hogy próbálta elérni. A másikhoz nem volt ilyen akasztó, viszont van rajta tükör, meg színes képek, némelyik csörög vagy sípol. Ezt mai napig használjuk, a másikat is használnánk,de tovább adtuk. Most 7 hós a fiam.

Pihenőszék nem volt, hordozót használunk.

2011. febr. 8. 21:38
 9/11 anonim ***** válasza:

Mikor akarod belerakni? Milyent szeretnél és mennyit áldozol rá.

Mi a játszószőnyegbe 8 hetesen beletettük. Imádta, és kb 8-9 hónapos koráig elvolt vele FP dzsungeles és mindig átpakolásztam neki máshogy :)

Pihenőszékbe már 6 hetesen belekerült. Nagyon hasfájós volt, és mivel mást is kellett csinálnom (háztartás) nem 24 órában a popóját rázni így megoldottuk egy rázós pihiszékkel. :)

Most már abban issza a reggeli kakaót, mert 18 kg-ig lehet használni. Tehát gyakorlatilag 19 hónapja minden nap üzemben van.

FP szintén dzsungeles

2011. febr. 8. 21:39
 10/11 anonim ***** válasza:
Nagyon szerette a lányom a játszószőnyeget. Kb 2 hónaposan kapta, és 3 hós korától használta intenziven 7 hós koráig, a nappali óriási vendégágyára tettük, de már biztonságosabbnak láttam a padlót:). A pihenőszéke rezgős volt, de annyira nem igényelte a rezgést, de fél órákat jól elvolt benne, és eleinte abban is etettem. Sajnos tájékozatlan voltam. Olyat vettem, ami 9 kg-ig használhatő, a lányunk már 7 hósan kinőtte.
2011. febr. 8. 21:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!