Hany honapos kortol vegyek pihenoszeket es jatszoszonyeget?
pihenőszéket nem vettünk, felesleges, drága, és csak egy pótszer.
Játszószőnyeget 2 hónaposan kapta karácsonyra. Túl nagy haszna annak se volt.
mi újszülött kortól használtuk a pihenőszéket. A lényeg, hogy olyan legyen aminek van "párna része" újszülöttnek. 9 hós és mindennap alszik benne. A másodiknak hintát inkább rezgős hintát veszek inkább majd.
Játszószőnyeget mi imádtuk. Egy nagyon nagy méret volt, amit a kanapéra tettem, vagy ahol voltunk, így mindig tisztán volt a fiam. Amúgy a funkcióját nem látta el, mármint nem keltette fel az érdeklődését. Mivel sokat bukott, sokat mostam így ki volt használva kb 5-6 hós koráig.
Játszószőnyeget 2 hónapos korától használtuk és nagyon szerette,mindíg cserélgettem rajta a lelógó állatokat majd mikor hasra fordult imádta a csörgő-zörgő-tükrös részeit!
Pihenőszéket 3 hónaposan vettem de ha tudtam volna,hogy így beválik akkor hamarabb veszek!Dönthetőt vegyél és abban még alhat is,viheted magaddal mindenhova benne(fürdőszobába mikor hajat mostam,konyhába mikor főzetm stb)ráadásul késsőbb a hozzátáplálásnál is nagy hasznát vettük míg nemtudott rendesen ülni addig nem lehetett bele tenni etetőszékbe viszont a pihiszékbe nagyon jó volt etetni!
Szóval összegezve mi mindkettőt nagyon kihasználtuk de én használtan vettem teszveszről!ha gondolod a játszószőnyegem eladó mi már nem használjuk!
Egyiksk sem volt, 2 gyrekem van.
pihenőszék= hordozó, ha nagyon nyűgös volt, kint volt velem a koynhában a konyhapulton
játszószőnyeg= pléd a földön
szerintem ez két dolog, amit felesleges megvenni
Mi örököltünk játszószőnyeget. Nagyon szerette már 1 hónaposan is. 2 féle volt az egyikre lehetett játékot akasztani fölé, amiket nézegetett, és amíg pici volt elaludt tőle, később meg a mozgásának tett jót, hogy próbálta elérni. A másikhoz nem volt ilyen akasztó, viszont van rajta tükör, meg színes képek, némelyik csörög vagy sípol. Ezt mai napig használjuk, a másikat is használnánk,de tovább adtuk. Most 7 hós a fiam.
Pihenőszék nem volt, hordozót használunk.
Mikor akarod belerakni? Milyent szeretnél és mennyit áldozol rá.
Mi a játszószőnyegbe 8 hetesen beletettük. Imádta, és kb 8-9 hónapos koráig elvolt vele FP dzsungeles és mindig átpakolásztam neki máshogy :)
Pihenőszékbe már 6 hetesen belekerült. Nagyon hasfájós volt, és mivel mást is kellett csinálnom (háztartás) nem 24 órában a popóját rázni így megoldottuk egy rázós pihiszékkel. :)
Most már abban issza a reggeli kakaót, mert 18 kg-ig lehet használni. Tehát gyakorlatilag 19 hónapja minden nap üzemben van.
FP szintén dzsungeles
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!