6 hónapos babátok miket tud? Tudom sok hasonló kérdés van de érdekelne.
Figyelt kérdés
Mi e hónap 19.-én leszünk 6 hónaposak. Gagyarászik, hangosan nevet, grimaszol, átfordul hasra és vissza, kis segítséggel ül de néha azt sem hagyja, állva tartja a súlyát, rengeteget rúgózik állva és ülve is, ülésbe és onnan állásba húzza magát, próbálja a mászó pozíciót is de még szétcsúszik a lába, és végre átalussza az éjszakát:)2011. febr. 8. 11:07
1/3 anonim válasza:
6 hónaposan a fiam kutyázott és egy hét múlva mászott, felült, feltérdelt, kipakolt a dobozokból.
2/3 anonim válasza:
11.-én lesz 6 hónapos!
űl,de még billeg, szintén gagyarászik,brümmög,nyúl a tárgyakért,NEM alussza végig az éjszakát!
Cumisüvegből egyedűl iszik, persze kell a segitség!
Támaszkodva megáll, de még nem erősek a lábai!
Átfordulni csak egyszer sikerűlt 3 hósan, azóta se!
A kiságyat lejebb kellett rakni, mert a rácsokba kapaszkodva felhuzta magát űlő pozicióba!
Hihetetlen akaratos, a hiszti már megy, de csak akkor ha álmos!
3/3 anonim válasza:
6 hónaposan már stabilan ült,és aznap mikor betöltötte a hatodik hónapot felállt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!