Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hónapos babátok miket tud?...

6 hónapos babátok miket tud? Tudom sok hasonló kérdés van de érdekelne.

Figyelt kérdés
Mi e hónap 19.-én leszünk 6 hónaposak. Gagyarászik, hangosan nevet, grimaszol, átfordul hasra és vissza, kis segítséggel ül de néha azt sem hagyja, állva tartja a súlyát, rengeteget rúgózik állva és ülve is, ülésbe és onnan állásba húzza magát, próbálja a mászó pozíciót is de még szétcsúszik a lába, és végre átalussza az éjszakát:)
2011. febr. 8. 11:07
 1/3 anonim ***** válasza:
6 hónaposan a fiam kutyázott és egy hét múlva mászott, felült, feltérdelt, kipakolt a dobozokból.
2011. febr. 8. 11:17
 2/3 anonim ***** válasza:

11.-én lesz 6 hónapos!

űl,de még billeg, szintén gagyarászik,brümmög,nyúl a tárgyakért,NEM alussza végig az éjszakát!

Cumisüvegből egyedűl iszik, persze kell a segitség!

Támaszkodva megáll, de még nem erősek a lábai!

Átfordulni csak egyszer sikerűlt 3 hósan, azóta se!

A kiságyat lejebb kellett rakni, mert a rácsokba kapaszkodva felhuzta magát űlő pozicióba!

Hihetetlen akaratos, a hiszti már megy, de csak akkor ha álmos!

2011. febr. 8. 11:19
 3/3 anonim ***** válasza:
6 hónaposan már stabilan ült,és aznap mikor betöltötte a hatodik hónapot felállt!
2011. febr. 8. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!