Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi baja lehet a babámnak a...

Mi baja lehet a babámnak a Sedatif Pc-től?

Figyelt kérdés
Aki ellenzi, az miért teszi?
2011. febr. 8. 10:13
 1/7 anonim ***** válasza:
57%
Baja nem lesz tőle. Viszont nem igazán ezt kellene minden alkalommal, amikor épp rosszabbul alszik a gyerek, használni... Nem te kérdezted véletlenül, hogy mit adj, hogy jobban aludjon? Először mindig azokat a lehetséges okokat kell kizárni, amik egy kicsi gyereket felébreszthetnek (éhség, túl meleg, túl hűvös, nyomja valami, fáj valamije, stb). Ha ezek egyike se áll fenn, csakis akkor nyúlj bármilyen nyugtató szerhez! A homeós szerek is gyógyszerek, ezekkel sem szabad felelőtlenül bánni...
2011. febr. 8. 10:21
 2/7 A kérdező kommentje:
mit értesz az alatt, hogy a homeós szerek is gyógyszerek? miért?
2011. febr. 8. 10:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Mert nem azok? Ha nem az lenne,nem használna... Ha meg szerinted nem használ,miért adnád?
2011. febr. 8. 10:34
 4/7 A kérdező kommentje:
hatóanyag nincs bennünk, csak az információ rezgése. ettől még nem lesz valami gyógyszer. és attól használ, hogy ez a rezgés visszaállítja a sejtek normális működését...
2011. febr. 8. 10:39
 5/7 anonim ***** válasza:

szerintem nem lesz baja tőle.

az más kérdés, hogy használ e, nekünk nem segített. valószínűleg azért, mert nem alvásproblémáról lehet szó, hanem a foga miatt kel olyan sokszor éjjel. ne aggódj, ha nem lehet túl adagolni, akkor biztosan semmi baja nem lehet tőle.

2011. febr. 8. 11:42
 6/7 anonim ***** válasza:
71%
Én sem a túladagolást írtam... Csupán annyit,hogy talán magát a kiváltó okot kellene megtalálni... utána azt kiküszöbölni. Ha mi felnőttek nem alszunk,mert épp fázunk, kemény az ágy, valamink fáj,stb, talán altatót veszünk be? Ugye, nem... Ugyanígy kellene műköködjön a gyereknél is. Saját kényelmünk érdekében meg ne akarjuk kiütni a gyereket,csak, hogy mi többet aludhassunk...
2011. febr. 8. 11:46
 7/7 anonim ***** válasza:

Én is inkább ellenzem, és egyetértek az első válaszolóval. Mivel homeós szer, nem fog ártani, de tényleg inkább a nyugtalanság okát kéne megtalálni. Mert ez is csak max elnyomja a tüneteket, de gyógyítja meg a valódi bajt. pl ha fáj a fogunk, beveszünk egy fájdalomcsillapítót, aznap lehet már nem fog fájni, de a valódi probléma fennmarad, és előbb utóbb fogdokinál kötünk ki.

És szerintem azért van ezekben hatóanyag, nem csak az információ rezgése, a CH előtti szám jelöli a hígítás mértékét.

2011. febr. 10. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!