Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adhatok Sedatif Pc-t 11,5...

Adhatok Sedatif Pc-t 11,5 hónapos babámnak?

Figyelt kérdés
Éjszakánként legalább 10X ébred.
2011. febr. 2. 14:54
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Adhatsz, de a homeopátiás bogyók a legtöbb esetben kb. a 10. nap után fejtik ki hatásukat, ugyhogy türelmesen várni kell vele.
2011. febr. 2. 14:58
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

És minden okot kizártál?

Nem fogzik, nem éhes, nem szomjas, nincs melege, nem fázik, nem szeparációs szorongás, tehát nem a közelséged kell neki, nem pisis, nem kakis, nem sötétség vagy világosság kell neki?

Mert ha minden lehetséges okot kizártatok, és egyértelműen alvászavara van, akkor adhatod neki. Napi 2x 1 szem, közvetlenül lefekvés előtt és közvetlenül felkelés után.

2011. febr. 2. 14:59
 3/10 A kérdező kommentje:
Minden okot kizártunk, ez az állapot már hónapok óta fenn áll.
2011. febr. 2. 15:37
 4/10 anonim ***** válasza:
2011. febr. 2. 15:42
 5/10 anonim ***** válasza:
48%
Mit szeretnél még tudni, hogy kiemelted a kérdést?
2011. febr. 4. 16:02
 6/10 anonim ***** válasza:
Ezt én is kipróbáltam magamon, nekem nem használt. Csodát ne várj. Biztos nem a foga nő? Próbáltál már Nurofent adni a babádnak, hátha a foga nő és fáj?
2011. febr. 4. 23:08
 7/10 anonim ***** válasza:

Én is kipróbáltam magamon mert a szülés után olyan szinten alvászavaros lettem,hogy mikor aludt a babám én akkor sem bírtam aludni!Ez ment hónapokon keresztül,mondanom sem kell,hogy az ájulás,kimerülés szélén álltam!Akkor kipróbáltam ezt a homeót és nekem bevált(plussz még mellé iszogattam elalvás előtt citromfű teát)Szóval nekem bejött!

Kedve kérdező!Nyugodtam próbáld ki a babádnál,ártani nem ártasz vele hisz teljesen gyógynövényalapú!Nem okoz hozzászokást!

Majd írd meg,hogy használt-e?!

2011. febr. 5. 10:33
 8/10 anonim ***** válasza:
Az én fiam is nagyon sokszor kell,én azt a tanácsot kaptam hogy a kamilla tea nyugtat,probáljak meg lefekvés elött az itatni vele..még nem tudom a hatását.tegnap kezdtük..:)
2011. febr. 5. 10:55
 9/10 A kérdező kommentje:
köszönöm
2011. febr. 5. 14:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Akkor már inkább citromfű tea!A kamilla szárítja a beleket,bántja a bélbolyhokat!Óvatosan vele!
2011. febr. 6. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!