Adhatok Sedatif Pc-t 11,5 hónapos babámnak?
És minden okot kizártál?
Nem fogzik, nem éhes, nem szomjas, nincs melege, nem fázik, nem szeparációs szorongás, tehát nem a közelséged kell neki, nem pisis, nem kakis, nem sötétség vagy világosság kell neki?
Mert ha minden lehetséges okot kizártatok, és egyértelműen alvászavara van, akkor adhatod neki. Napi 2x 1 szem, közvetlenül lefekvés előtt és közvetlenül felkelés után.
Én is kipróbáltam magamon mert a szülés után olyan szinten alvászavaros lettem,hogy mikor aludt a babám én akkor sem bírtam aludni!Ez ment hónapokon keresztül,mondanom sem kell,hogy az ájulás,kimerülés szélén álltam!Akkor kipróbáltam ezt a homeót és nekem bevált(plussz még mellé iszogattam elalvás előtt citromfű teát)Szóval nekem bejött!
Kedve kérdező!Nyugodtam próbáld ki a babádnál,ártani nem ártasz vele hisz teljesen gyógynövényalapú!Nem okoz hozzászokást!
Majd írd meg,hogy használt-e?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!