Mikor fog hatni a Sedatif Pc? 4 napja kezdtem adni a babámnak.
Figyelt kérdés
Lefekvés előtt 1szemet,felkelés után 1szemet kap. Eddig nem változott semmi,ugyanolyan nyugtalan,alig alszik. Adhatok neki 2szemet,vagy már felesleges próbálkozni?2010. aug. 8. 16:43
1/4 anonim válasza:
szerintem adj neki egyből egy egész dobozzal hogy ne idegesítsen a sírása... :SSS
2/4 anonim válasza:
Nekünk egyáltalán nem használt sajnos...
3/4 anonim válasza:
Kedves első. Nem akarlak bántani, de úgy látszik szerencsés vagy és kipihent! Bár én sem adok ilyet a fiamnak, de tudom milyen hónapokig nem aludni én pl megszoktam van aki nem tudja megszokni. És azt sem tudjuk mi a háttér ok, amiért ezt szedi! Pontozz le nyugodtan!
4/4 A kérdező kommentje:
Kedves első,köszönöm a nagy semmit! Könnyű a másikat egyből lehurrogni!!! Sajnos az én babám nagyon rossz alvó,és nagyon nyugtalan. 8hónapos,és minden áldott éjjel 1-2óránként kell. Sajnos én nem vagyok olyan erős mint te,de 8hónap kialvatlanság után kissé kivagyok! Úgy érzem nekünk sem használ,pedig olyan jó lenne legalább 1 éjszakát végig aludni.
2010. aug. 9. 13:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!