Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig tart ez a szeparációs...

Meddig tart ez a szeparációs "hülyesége" drágának? én már nem bírom.

Figyelt kérdés

6 hós kicsikém, és ha nem vagyok mellette vísít.nem elég, ha lát, ott kell lennem hogy hozzám tudjon érni.

próbáltam hogy hagyom kicsit sírni, de hát 3perc után úgy belelovallja magát, hogy utána még a kezemben is percekig hüppög.de így nem jutok egyről a kettőre, még wc-re se.

ti mit csináltok?

nem akarom magammal hurcolni, mert már próbál mászni és a konyhába pl. taposó van, ha átfordúl koppan a feje.

2009. febr. 9. 20:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok az aki azt írtam, hogy nyolc hónapos korban kezdődik. Töredelmesen bevallom: utánanéztem, és ritkán kezdődhet előbb is.Ha szeparációs félelemről van szó, a szakértők a következőket tanácsolják: Ha kimész a szobából és ő felsír, ne rohanj vissza azonnal, hanem onnan szólítsd, előbb utóbb megtanulja, hogy attól még ,hogy nem lát ott vagy a közelben, nem hagytad el. Ha magára kell hagynod (elmész nélküle otthonról) kérj meg valakit, hogy terelje el a figyelmét, ne búcsúzz hosszan, ne figyelj a sírásra. Ezen kívül legyél vele sokat, kerüljetek közelebb egymáshoz, szeresd, légy türelmes.
2009. febr. 9. 21:53
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ilyen pici babánál nincs még hiszti csak anyahiány.
2009. febr. 9. 23:04
 13/13 anonim ***** válasza:
JA dehogy nincs hiszti!Az én fiam művésze.6hónaposan már menthetetlen volt.Most olyan akaratos ha valamit akar visít mint ha nyúznák,persze vannak dolgok mikor engedek és vannak mikor nem.Már javul a helyzet,de az amit leírtál nálunk is ez van,még a könnyét is képes hullatni mikor felveszem meg vigyorog.szóval kitartás anyuka csak az lebegjen előtted,hogy te vagy az erősebb és te vagy a felnőtt.Ne hagyd magad mindig befolyásolni.Próbáld vele megbeszélni.az én 7hónapos fiam pl már több szót is megért.
2009. febr. 9. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!