10-15 fok. Napsütés. Mit adsz a kisbabádra?
bundazsák kell? mert lehet, hiba volt ráadnom a minap, mert jól megfázott. az a gyanúm, hogy meleg volt neki. vagy elvileg kellhet még? 3 hónapos, tehát téli baba és eddig a zsák nélkül nem mertünk kimozdulni, de most már bizonytalan vagyok. ilyen időben már nem célszerű, igaz?
vagy most, h meg van fázva, még adjam rá, d amúgy nem kell? láza nem volt
Én így öltöztettem: hosszú ujjú body, harisnya, plüss rugdalozó, kabát, sapka és betakartam a babakocsiban egy meleg takaróval. Lábzsákot levettem már a kocsiról ilyen szép időben nem kell már és az overál is sok már .
Ha túl öltözteted és leizzad az sem jó.
Azt hiszem, ez történt :-( hoszzúujjú body és kantáros rugi volt rajta, meg a sapkája. plusz bundazsák és két takaró. A boltban teljesen ki kellett csomagolnom, mert izzadt. aztán ugye mentünk haza, de akkor meg már hűvösebb volt és lehet, hogy még izzadt volt és így fázott meg. bár már előtte is köhögött pár órával és ez csak hab volt a tortán. nem tudom :-(
köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!