Vennétek ilyen sapkát? Természetesen nem a színére, formájára vonatkozik a kérdésem, hanem a napsütés elleni faktorvédelem hatásosságára.
Ennyiért nem, de a színe teszik.
Az én lányom fején 1 percig se lenne, nem tudom mi lesz nyáron, most 14 hónapos. Minden leszed a fejéről.
Egyenlőre nem adok rá sapkát.
Szia!
Én is most fogok neki hasonlót venni. Véleményem szerint ártani nem árt, ha olyan anyagból készül ami szűri az uv sugárzást. Bízom benne, hogy nem átverés.
Szerintem a célnak megfelel egy nagykarimájú kalap is, vagy olyan aminek van simlije és esetleg hátul tarkóvédője.
Feltételezem nem lesztek kint órákat a napon babával, így felesleges ennyit költeni egy sapkára. Bőven elég a naptej + body vagy póló + sapka szerintem a nap ellen.
Mi vettünk tavaly egy ilyen márkájú napszemüveget a babánknak, de mindig levette.
A célnak bármilyen karimás , sirtes sapi megfelel... (teszveszen akár 1 ftért kapsz)
Szeümvegben meg csak a Polaroid márkára esküszöm, mindegyikünknek az van.
Hacsak nem egeszen kisbaba, akkor felesleges penzkidobas, mert ugyis leveszi. Mivel nekem kisfiam van en ezt igen egyszerüen oldom meg, nyaron nullasgeppel letolom a hajat es a fejböret is bekenem 50faktoros naptejjel. De ahogy mi sem, gondolom ti sem lesztek orakat a 40fokban a napon, igy meg meg feleslegesebb ez a sapi es ahogy elöttem is irtak, jo erre a napra barmilyen sapka is.Nekünk kendönk van, azt a fejere kötöm ha muszaly es kesz. nehezebben tudja levenni es ha bevizezem a nagy melegekben akkor erzi hogy hüti es nem is akarja levenni.
Amugy cuki a satyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!