Mikortól készítettetek rántást a kicsi főzelékébe? Minimális mennyiségű sót tettetek a főzelékbe, vagy nem?
Figyelt kérdés
2011. febr. 7. 10:58
1/5 anonim válasza:
Száraz rántást én már 8-9 hónapos korától használtam (csak zsiradék nélkül kell megpirítani a lisztet). Sót nem raktam az ételbe 1 éves koráig. A kicsik ízérzékelése sokkal finomabb, mint a miénk, számukra a nekünk ízetlen is ízorgia. Minek elrontott már a sok só és sz erős fűszerezés :(
2/5 anonim válasza:
Én tettem, teszek a főzelékbe pici sót. Rántással még nem sűrítettem neki, a habarást javasolják már (mindjárt 1 éves a lányom). A hagyományos rántás 'nehezebb', mint a habarás!Ma mondta a szakértő, hogy újabban 7 hónapos kortól javasolják a glutént és a habarást is. Eddig csak krumplival sűrítettem.
3/5 anonim válasza:
Pici sót teszek az ételeibe.
10 hónapos, még krumplival sűrítek, de glutén tartalmú ételeket már eszik. Lehet, én is inkább a habarást próbálom először. :)
4/5 kisnita válasza:
1 éves korától ugyan azokat a főzelékeket (meg mindent) eszi amit mi, előtte nem tettem rántást a főzelékébe.
5/5 kisnita válasza:
Sót azt tettem bele, enyhén sós vízben főztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!