Mire jók a mókagolyók? Hogy lehet játszani velük? Szeretné egy 10-11 hónapos kislány?
Figyelt kérdés
2011. febr. 7. 00:09
1/8 anonim válasza:
mi kaptunk, de még én se jöttem rá, igazán mire valók. A lánykámat egyáltalán nem érdekelték... Szerintem ez is a FP lehúzása....
2/8 anonim válasza:
A mókagolyók a Fischer price egyik golyópályájához való golyók. Kb olyan mint a külön kapható kockák a kocka faló vízilóhoz.
3/8 anonim válasza:
Az én babám nagyon szereti a kockákat meg a golyókat is!Most 9 hós de már kb 2 hónapja meg van és még nem unt rá!
4/8 anonim válasza:
Nekünk mókakockánk van, meg olyan kockák, amik a kockafaló vizilóhoz kell (azon kívűl még van jónéhány fisher price játékunk:D), egyelőre még nem nagyon tudja használni, mert 6 hónapos, de azért már fogdossa, rágcsálja őket.
5/8 anonim válasza:
Van ilyen mókagolyónk is és mókakockánk is (FP).
2 éves múlt a lányom, talán 10 hós korától vannak meg ezek a játékok. Kb fél éve játszik velük. A golyókat hurcolja a kis kosarában, néha golyózik velük. A kockákat néha pakolja, de inkább nem.
Szerintem ezek tök felesleges játékok :(
Inkább vegyél FP formaevő csigát, az tök jó. 10 forma van hozzá, azokat egymásra lehet rakni, építhet belőlük tornyot, ha meg nem, akkor dobálja a formákat a helyükre.
erre gondolok
Visszatérve a mókagolyókra, nagyon kemények, és főleg 1-1,5 éves korban nagyon dobálósak a gyerekek,szóval nem egy életbiztosítás ez a golyó :S Pl hozzávágja a fejedhez, a fejéhez, a tévéhez, az ablakhoz :(
6/8 anonim válasza:
nekünk is van, de nem érdekli a kisfiamat, másfél éves, sosem játszott velük, önmagukban nem igazán lehet mit csinálni ezekkel
7/8 anonim válasza:
Magában inkább olyasmi,mint az üveggolyó,csak nincs olyan hangulatos fílingje..
8/8 anonim válasza:
11 hónapos a lányom, de nem igazán érdekli. Előveszi-előveszem, megnézi, mivel nem igazán tudja rágcsálni eldobja. Vagyis szerintem sem ér egy vasat sem ennyi idős korban. Ki tudja?! Talán később. De nem sok reményt fűzök hozzá. Viszont a csiga az valóban jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!