Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hol van ajándék babakocsi?

Hol van ajándék babakocsi?

Figyelt kérdés

van olyan oldal ahol ajándékoznak?ingyen elvihető??

nagyon vágyom egy 3 kerekű babakocsira. azt szeretnék magamnak de nem tízezrekért.gondolom van olyan akinek feleslegessé vált és felteszi másoknak

2011. febr. 6. 19:13
 1/8 anonim ***** válasza:
www.express.hu/ingyen elvihető
2011. febr. 6. 19:19
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi.már láttam pár oldalt de sajna csak kutya meg macska volt ami ajándék
2011. febr. 6. 19:28
 3/8 anonim ***** válasza:

[link]

Itt is nézz körbe.

2011. febr. 6. 20:09
 4/8 anonim ***** válasza:
nem gondolod, hogy az ingyenes dolgok nem azoknak vannak akik csupán hóbortból akarnak valamit? Én pont az ilyenek miatt, mint ez a hozzáállás nem adakozom sosem...
2011. febr. 6. 20:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Ajándékban sehol, de kissé morbid is a kérdés ne haragudj. Ennyi erővel mindenki kérhetne ezt azt ajándékba mert az neki úgy tetszik. Nézz szét a vaterán, teszveszen ott néhány ezerért is kaphatsz 3 kerekűt (amivel mellesleg lehetetlen a közlekedés).
2011. febr. 6. 20:40
 6/8 A kérdező kommentje:

ha jól elolvasod az a kérdés az apró betűs hogy ne tízezrekbe kerüljön.mert az már ajándék ha nem 30-40 50 ezer.....

de hidd el én szívesen ajándékoznék másnak!!!mert tudom hogy örömet szerzek vele.lehet rosszul tettem fel a kérdést és félreérthető.de megnézem a teszveszt és a vaterát.köszönöm a normális választ!

2011. febr. 7. 08:38
 7/8 A kérdező kommentje:
Én úgy gondolom hogy ha tudok adakozni azzal másnak segítek ami nekem jól esik mert tudom hogy valakinek örömöt szerzek!sajnos nem tudom megenni csak áll az a dolog amit már nem használok vagy ha szemétbe dobnám az mennyivel jobb?de ha odaadom valakinek még ha max 3000 forintért úgy is jó jár mindkét fél.eladó és a vevő egyaránt.én nem kuncsorogni akartam ha úgy jön le csupán olcsóbban hozzájutni.na és köszönöm hogy felvilágosítottál a közlekedéséről hogy nem jó.így már nem is pazarlom rá a pénzem és az időm.mellesleg a férjem dolgozik és én nem sima gyest kapok mert évekig dolgoztam így nem vagyok rászorulva.csak rosszul tettem fel a kérdést.most átolvastam és élég kétértelmű.csak tetszik és nem akarok újat 1-2 hónapra.5000forintot szánnék rá hogy azért legyen olyan kocsim amilyent szeretnék.de utána én is olcsóbban vagy 1 forintért feltenném....
2011. febr. 7. 09:12
 8/8 anonim ***** válasza:

nekem 3 kerekű kocsim van.semmi bajom vele,lehet vele közlekedni,még hóban is könnyű volt tolni.hát megnéztem vaterán-teszen(én annó ott vettem).belinkelem neked,de most nem sok van ami 10 ezer alatt van.

[link]

2011. febr. 7. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!