Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Honnan tudom, hogy folyadekpot...

Honnan tudom, hogy folyadekpotlas kell tapszeres babamnak? Napkozben kb 11x eszik,7 hetes, sokszor csak 30miliket eszik, arra gyanakszom, hogy ilyenkorr csak szomjas. Honnan tudhatom elore, hogy eppen ehes, vagy szomjas? Mennyi folyadek kell neki?

Figyelt kérdés
2011. febr. 6. 18:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de naponta 11 evés rengeteg! Te magad írtad, hogy reggel mennyit eszik. Az sok. Mivel először jóllakatod, teletömöd, nyilvánvaló, hogy legközelebb nem fog többet enni. Ha naponta 11szer eteted, akkor te kb 2 óránként etetsz, ami nem normális dolog. Ezek után ne is csodáld, hogy 30 milinél nem eszik többet. De ha még ezen felül vízzel is tömni akarod, akkor még 30 miliket sem fog megenni.
2011. febr. 8. 20:53
 12/16 anonim ***** válasza:
Amit írtam adagokat, azok az ő számára ajánlott napi folyadékbevitelt tartalmazzák. Ha tápszerből megkapja az adagot, akkor egyéb folyadékpótlásra nincs szükség.
2011. febr. 8. 20:54
 13/16 anonim ***** válasza:

Most megint végigolvastalak.

Az utolsó kommentedben azt írod, hogy óránként eszik 30 milit. Ne haragudj, nagyon zavaros az egész. Tápszeres babát óránként is nem ajánlott etetni. Minimum 3 óra elteltével kell, ezért kell az adagját jól kiszámolni.

2011. febr. 8. 20:56
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem ezen felul akarom meg itatni!!!!! hanem 1-1 etkezes "helyett".. gondoltam ha eszik es masfel ora mulva megint sir,akkor csak teat vagy vizet adok neki es ha eltelt az elozo etkezes ota 3 ora,akkor kap megint tapszert,igy hatha beall a normalis etkezesekre.
2011. febr. 9. 11:27
 15/16 anonim ***** válasza:

Ha evés után másfél óra múlva sír, nem biztos, hogy azért sír, mert éhes, simán fájhat a hasa, vagy fáradt, nyűgös, bármi. Persze a kajától a legtöbb baba megnyugszik, de nem biztos, hogy azért sír mert éhes.Ha pedig mégis éhes, akkor az adagja rosszul van kiszámolva.

De ezt eddig egyszer sem írtad, hogy evés helyett akarod itatni. Ne haragudj, nagyon összevissza írtad le, hogy most akkor mi van.

Kérdezd meg a védőnődet, hogy mennyire normális ha másfél óránként eteted.

2011. febr. 9. 14:06
 16/16 A kérdező kommentje:

bocsi,ha zavaros voltam,de akkor tisztaztuk. :)

minden esetre koszi a valaszokat. Tuti hogy nem faj a hasa,megismerem a kajas sirasat. :)

szep napot

2011. febr. 10. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!