6 es fel hetes tapszeres kisfiam kb 11-12szer eszik? Miert? Nem sok ez egy kicsit? Folyadekpotlas kene?
Egy kicsit soknak tűnik, főleg úgy hogy éjszaka alszik.
Az én kisfiam ennyi idős korában 2 óránként evett, ő is tápszeres, de ő éjszaka is felkelt és kel is a mai napig. 2 hónapos korában állt át 3 óránkénti, majd 5 hónapos korában a 4 óránkénti evésre. Ő is az elejétől kezdve kamilla teát iszik, kis cukorral orvosi utasításra.
Nem lehet, hogy a sírás oka esetleg hasfájás? Én a helyedben inkább kis vizet v. teát itatnék vele, akkor később jobb lesz az étvágya. Egyébként a gyerekorvost v. védőnőt kérdezted már?
Nekem is soknak tűnik....Nem lehetséges,hogy kevés neki amit kap?Próbáld meg,hogy adsz neki többet,hátha!
Az én fiam 4 hetes és alkalmanként 150ml-t eszik!(4 óránként)5 napja emeltem az adagot,mert 2-3 óránként sírt ami előtte nem volt rá jellemző ,mire rájöttem,hogy kevés neki amit adok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!