Nem akarom a szívemre venni de rosszul esett! Hogy kezeljem ezt a helyzetet? Bővebben lent.
A történet következő:nővérem ma jött haza a kórházból a kisfiával.Tegnap magánkívül felhívott hogy ne merészeljek hozzájuk menni 2hétig ma mert fertőzés veszély van!És ezt az édesanyánkkal is ilyen hangnemben közölte!Szegény teljesen kiborult!Még a picit nem is láttuk mert ugye zárlat van a kórházban!Szóval hozzá teszem nem akartam náluk lenni max.fél órát!Nekem is van 3éves kisfiam és ugyanilyen baci időben született és hoztuk haza és semmi baja nem volt,pedig ő is nálunk volt minden nap,mama,papa és keresztszüleim is meglátogattak!!!Én is féltettem és óvtam hisz első gyermekem volt,de mégsem tiltottam meg hogy a család meglátogasson bennünket!És közölte majd ha letelik a 2hét mennyünk de hogyan a fiam pontosan 2hét múlva kezdi az óvodát én meg dolgozni ugye akkor alapból nem megyek mert közösségbe leszünk,betegség!
Légyszíves ne nézzetek le de nagyon rosszul esett hogy fél órát nem lehetek nálunk hozzá teszem még szájmaszkot is vettem pedig egyönk sem beteg!!Én is vigyázok a fiamra!
Más is érezte így magát?
KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT!
Amikor én szültem nem volt zárlat és baci...de megmondom őszintén a hátam közepére nem kívántam a sok látogatót nem hogy fél órára, de 10 percre sem.
Pihenni akartam nyugodtan a babával és a párommal.
Azt hiszem ennyi kijár neki, főleg, ha nehéz szülése volt. Azért, mert neked jólesett, hogy boldog boldogtalan egymásnak adta a kilincset meg kell értened, vagy minimum elfogadnod az ő akaratát.
Ma én is kidobtam anyósom, mikor jött látogatóba a 20 hónaposomhoz. Ugyanis a sógorom influenzás és ő is "kicsit náthás".
No meg attól, hogy nem vagytok betegek még hordozók lehettek. :) Szóval bírjátok már ki azt a két hetet, nem olyan sok idő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!