A háziorvosok többsége miért tudja le olyan egyszerűen a sírós babákat?
Kislányom fájdalmasan, keservesen sikítós és ordítós mióta megszületett. Képes órákat sírni megállás, alvás nélkül. Nagyon aggódtunk érte, ezért elmentünk a házi gyerekdokihoz. Annyit mondott, hogy első babás anyuka vagyok és túlaggódom, ez csak hasfájás.
Aztán 4 hónap alatt legalább 4x mentünk vissza hozza, és minden alkalommal azt mondta, hogy biztos csak túlzok. A gyereknek semmi baja.
Ezt én nagyon meguntam, mert a kislányom egyre keservesebben sírt, és már kezdtem begolyózni a sok-sok sírástól. Egyszerűen nem hittem el, hogy ez csak egy kis pocakfájás.
Ma elmentünk végül egy kórházba és egy csomó vizsgálat után kiderült, hogy refluxos a lányom!!!
Egyszerűen tökre idegesít, hogy miért kell ennyire hülyének néznie a házidokinak? Miért nem lehet egy beutalót adni, hogy legalább megnézzék mi lehet a baja a babának...állandóan csak elküldött minket. Komolyan mondom, nem értem!
Tudom, hogy van olyan hogy esti panaszkodás. A dokik többsége épp ezért fog mindent erre...
Az elején úgy gondoltuk, hogy hát sír, sír mert baba, de aztán csak fokozódott a dolog és már egész napossá vált az üvöltés. Sírással keltünk, sírással feküdtünk. Úgyhogy egy idő után azért betelt a pohár, már akkor én is gondoltam, hogy itt valami más baj van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!