Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csinálsz majd másképp a...

Mit csinálsz majd másképp a második babánál?

Figyelt kérdés
2011. febr. 5. 16:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Nehéz kérdés. Igazából szerintem semmit. Egy dolgot kivéve, a tesót csak 1 éves koráig fogom majd szoptatni ha sikerül. Kisfiam most 2 éves, még szopizik. Nagyon nem akarja elhagyni, bár most 1 hete elhagyta magától a reggelit és a nappali alvás előttit. Már ez is nagy szó, mert én már mindent kipróbáltam. Már csak az esti marad. De már kezd kellemetlen lenni, mert szerintem semmi tejem sincs már, illetve nagyon kevés. Meg talán az altatás. Míg pici volt cicin mindég bealudt, még a büfi sem ébresztette fel, utána meg altatni kellett nagyobb korában. Vagy ringattam vagy simiztem szopi után. 3 napja szopi után kijöhetek a szobából, és szépen elalszik magától.Eddig nem engedett ki.
2011. febr. 5. 16:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Én már túlvagyok kettőn. Sokmindent én se változtattam. Az altatás mindkettőnék jól működött. A szoptatáson a másodikkal nem paráztam annyit, amikor kiderült, hogy tápszerrel kell kiegészíteni, akkor hagytam a fenébe a szoptatást és áttértünk a tápira. Mivel az első gyereknél is úgyis ez lett a vége, hiába ragaszkodtam volna a szopcsihoz. A másodiknál nem aggódtam annyit a mozgásfejlődés miatt, mindketten később csináltak mindent. És nála hamarabb kezdtem a hozzátáplálást, bár ez nem volt így betervezve, de végülis bevált. Amit még elterveztem, hogy a szobatisztaságra nevelést hamarabb elkezdjük, mivel az az elsőnél nagyon elcsúszott. Úgyhogy most majd megpróbálom hamarabb elkezdeni, de nam fogom erőltetni, mivel az a tapasztalat, hogy úgyis csak akkor csinálja, ha megérett rá.
2011. febr. 5. 16:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Sokkkkal kevesebb para,fele annyi görcs a tejtermelés miatt. Minden más marad,mert a fiamnál beváltak az elveim.
2011. febr. 5. 16:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem parázom agyon a szoptatást. Az elsőnél szenvedtem nagyon, és így se lett elég tejem, ezért 6 hetes koráig éheztettem. Akkor kapott először tápit is. Nem lett kevesebb tej, nem utálta meg a cicit a cumisüvegezés miatt. Szóval nem parázom, nem kanalom, nem poharazom...
2011. febr. 5. 16:55
 5/8 anonim ***** válasza:

CSAK 6 hónapos kora után tápláltam hozzá.

Őt is sokáig szerettem volna szoptatni, ami sikerüült, mert 22 hós és még cicizik (nagy 21 hósan választotta el magát)

-amúgy az eslőnél sem görcsöltem rá a dolgokra és nem vettem meg minden hüyleséget

-uyganúgy mentünk/megyünk most is, mint az elsővel nem ülünk itthon

2011. febr. 5. 17:07
 6/8 anonim ***** válasza:
első vagyok. Én sem görcsöltem rá a szoptatásra sem, se semmire. 6 hósan kezdtem hozzátáplálni is, ja és nem hittem el mindenféle hülyeséget amit mondtak.
2011. febr. 5. 17:24
 7/8 anonim ***** válasza:
másik apát választok
2011. febr. 5. 20:31
 8/8 anonim ***** válasza:
ha lenne második,akkor nem görcsölnék fél éves koráig az anyatej miatt.Aztán nem idegeskednék a hozzátáplálás miatt annyit,ugyanis a fiam nem jó evő.Hamarabb kezdeném szoktatni a darabosabb ételhez,mert még mindig turmixolni kell neki apródarabosra pedig 17 hónapos.az alvással nincs gondunk,szerencsére sikerült nagyon jó napirendet kialakítani.Következetes voltam(sírni nem hagytam soha),így nincs altatás,alszik egyedül
2011. febr. 5. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!