Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány hónapos kortól tettétek...

Hány hónapos kortól tettétek le a babáitokat a földre, szőnyegre?

Figyelt kérdés
Az én kisfiam már 8 hónapos, de egyelőre csak a hálószobában terítek le egy plédet, azon játszik. Viszont ez csak úgy megoldható, ha én is mellette vagyok, hogy tudjak vigyázni is rá. Napközben viszont rengeteg dolgom van a nappali-konyhában (mosás, főzés, takarítás stb), viszont oda még nem merem letenni, mert van egy kiskutyánk (8kg), aki amúgy barátságos, a légynek nem ártana, de higiéniai okok miatt mégis tartok még ettől. Ha pedig a járókába teszem, akkor elkezd sírni. Mit csináljak?
2011. febr. 5. 13:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ismerősömnél hasonló a helyzet, de náluk cica van. Mielőtt terhes lett, vérvétellel megállapították, hogy nincs benne az a baci-vagy vírus amit a cicák hordoznak- mivel szobacica és soha nem volt kint, csak bent tartották, így el sem kaphatta- egyébként a macseszt is megvizsgálták.

Terhes lett, a kisfia már 3éves, de irtó jó haverok a cicával-sosem bántota a kicsit. A cica mindent eltűrt a kicsinek!:-) Huzza-nyúzza- együtt alszanak- igazi doromboló plüsscicája van!

:-)

Tényleg egy nagyon kedves szelíd cica, és 100%-osan egészséges.

2011. febr. 5. 21:05
 12/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ, remélem, nálunk is hasonló lesz a helyzet.
2011. febr. 6. 09:59
 13/14 anniebianca ***** válasza:

Nálunk nincs bentlakásos kutya, de anyuék által tudom, hogy az ilyen kiskutyák is családtagok.Szerintem ez nálatok sincs másként. Hát akkor miért ne barátkozhatnának?:)

Ajó időben különb dolgokkal is találkozni fog a gyerek, ismerős körökben egyik gyerkőc bogarat evett, a másik libakakit, semmi bajuk.:D

2011. febr. 6. 14:53
 14/14 A kérdező kommentje:
Tegnap letettem a babót a nappaliban, a szőnyegre... Nagyon élvezte, hogy ekkora szabadságot kap, a kutyáról pedig nem lehetett "leszedni". Olyan aranyosak voltak, a kutya mindent eltűrt a kisfiamtól, neki végig kellett tapogatnia, húznia a szőrét mindenhol... Mostanra már elválaszthatatlanná váltak. Nagyon jól kijönnek, és szerintem imádják egymást... köszönöm a válaszokat még egyszer!
2011. febr. 7. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!