Lerakjátok már a babáitokat a földre ugy játszani, h szönyegre még plédet teritetek?
Már szépen ül egyedül a kisfiam,meg kuszik is hátrafelé és elöre is,meg gurul mint a kis hordó,és igy gondoltam,h letenném öt a földre ugy,h a szönyegre még teritenék egy plédet!
De mindig aggódok,vagyis az jut az eszembe,h nehogy beüsse magát,pedig tudom,h meg kell tanulni neki ugymond "esni" is.
A védönö is azt mondta,h tegyem le,és ne féljek mert ök tudják,h hogy kell esniük.
De mi van,h ha esetleg eldöl ülésböl?
Ti letennétek vagy leteszitek a babátokat?
Nem ütötte meg magát?
Kérlek segitsetek,h mitévö legyek,h lemerjem-e tenni!
Egy 8hós baba anyukája
8 hónaposan?
simán. már 4 hónaposan letettem a szőnyegre.
Iegn már 3-4 hónaposan leraktam, mellet ültem, akkor kezdett forogni.
Köré raktam játékokat.
Persze, tedd csak le. Én kislányom már 2-3 hóstól lenn van, mert elkezdett forogni, és csak ott a biztos (onnan lejjebb már nem eshet :D)
Semmi baja nem lesz, ha eldől. Lehet elsőre megijed kicsit, de hamar megtanulja, hogy kell esni, ne aggódj. Egyébként meg ha nem teszed le, hogy fog tovább fejlődni mozgásilag? Lassan mászni fog, feláll, kapaszkodva lépeget, elindul... Ehhez kell ám e hely :) Ne aggódj!
:)
Én is 4 hónaposan tettem le a babámat a földre (habtapira).
Ne féltsed annyira, akkor sincs semmi, ha megüti magát. Meg fog tanulni elesni, elég hamar. Nem buták ők :)
én már 5 hós korától letettem a földre habitapira.
most 9 hós és feláll, mászik, ül, eldől, ráadásul járólapunk van, nem is szőnyeg. De hát nem lehet őket a kanapén felnevelni...:) nyugodtan tedd le.
Köszi a válaszokat!
Oké,akkor leteszem öt a földre,egyenlöre pléddel próbáljuk ki,h milyen és ha nem jó ugy neki,akkor veszünk majd habtapit.
Nekem is sokáig a földön volt,ott tanult meg forogni is,csak mikor megtanult ülni,onnantól kezdve kezdtem el félteni,és vagy a franciaágyunkon volt vagy van neki járókája,és vagy abba,csak a franciaágynál is már féltem,h mivel gurulgat is,le ne essen róla!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!