2 éves kisfiam nagyon nehezen alszik el. Mit tehetnék?
Ja, igazán humánus megoldás...
Az én 19 hónaposomra is rájön néha, hogy nem akar elaludni a kiságyban (annak ellenére, hogy álmos). Ma nagyon sírt, így tévé kikapcs, és áthoztam. Pici fénynél, csendben simogattam a fejét, és akkor már kezdett leragadni a szeme. Röpke félóra alatt így el is aludt, de egy kukkja nem volt, és félálmában megfogta a kezem (először magától) és rámmosolygott, de már félig aludt. Nekem meg elkezdtek potyogni a könnyeim. Babát várok, szóval a hormonok is rátesznek egy lapáttal :) Próbáld ki ezt! Én még most fogom visszatenni a kiságyába, de erre nem ébred föl. Ezt egyébként 2 hetente egyszer játssza el.
Második válaszolónak: Azért egy két éves babának, már tudnia kell egyedül elaludni
Bár, ahogy írta a kérdező, ez most a betegsége miatt borult fel. Több figyelmet és ölelgetést kapott gondolom, és most nagyon hiányzik neki
Én 18 hónapi bírtam, akkor még 3-4 is kelt éjszaka. Nem evett, nem ivott egyszerűen nem aludta végig az éjszakát
Addigra nagyon fáradt voltam, és elegem volt, hogy még mindig ott tartunk, mint az elején
Elolvastam, az aludj jól gyermekem könyvet. Nekem nagyon sokat segített, egy hét alatt teljesen átalakult a kisfiam alvási szokása. Pedig nem követtem szó szerint, mert én sem vagyok a híve a sokáig sírásnak, de ismerve a kisfiam szokásait, megtaláltam a középutat, és láss csodát. Most 25 hónapos, és azóta is tart a csoda:)
Ha nem rég volt beteg, hagyjatok neki még egy kis időt, közben olvasgassatok, de ha már úgy érzed kihasznál titeket, mert nagyon okosak ők:), akkor próbáld ki, hátha neked is segít
Hát nem tudom én is nagyon is kipróbáltam az aludj jól gyermekemet de én nem tudtam hallgatni ahogyan sírt és inkább elaltattam kézben.
Próbáld meg azt hogy ott állsz az ágya mellett és simogatod a kis hátát vagy fogod a kezét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!