Tapasztalt anyukák, kezdésnek milyen cipőt javasoltok? Márkát is.
Mindenképp kezdésnek is szuppináló cipőt!!!!!
Salus, supy, dr. leo
Harántemelőset ne, mert a gyerek bokáját alulról annyira megtámasztja, hogy későbbre, ha nincs már megtámasztva, akkor nem tudja megtartani a lábával magát, mert nem erősödik meg az az izom!!!!!
Csak az a baj, hogy drágák, használtan meg ilyen kicsit nehéz, ha nem lehetetlen találni, én is bajban vagyok, 16-17-es a lába.
Viszont, ha megveszed újan, legfennebb pár ezres veszteséggel el tudod adni, vagy elteheted a következő babának.
...és gratulálok, nem semmi, hogy kapaszkodás nélkül! Tornász lesz:)
Én meg azt hittem, a második gyerekem milyen korán lépeget, de 10 hós kora óta csak bútor mellett megy, nem látom, hogy szándékozna elengedni, most 11 hós, de més így is korábban kezdte, mint a nagyobbik, ő már majd megvolt egy éves,mikor itt tartott, és kb15-16 hónaposan ment egyedül, akkor kizárólag és azóta is néha lábujjhegyen.
Nem veszekedni szeretnék, de nagy tévedés a lakáson belül zoknit adni a gyerekre, mert nagyon jó a mezítláb járás, de csak és kizárólag egyenetlen talajon!
Nyáron, kinn, homokon, füvön, kavicsokon, bármin, a lényeg az egyenetlenség. Sík felületen nem szabad. Csak jó cipőben.
Ami manapság minden ortopéd orvos szerint a szuppináló sarkú cipő.
Elefanten.
Az ortopéd orvos szerint nem kell a szupináló sarok, csak akkor ha szükség van rá, mert dől a bokája. Ha nem dől, akkor a legjobb a hajlékony talpú, harántemelés nélküli cipő, ami tartja a bokáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!