Milyen etetőszéket vegyek? Fa vagy műanyag?
Figyelt kérdés
Teljesen tanácstalan vagyok!2011. febr. 4. 11:44
11/13 anonim válasza:
SZia! Szerintem a műanyag a jobb. A fa ugyan átalakítható kis asztallá székkel, de a fa etető tálcája nem peremes, mint a műanyagé. Sokkal könnyebben lepotyog a morzsa, és ha kiönt valamit rögtön lefolyik, míg a műanyag peremes és megállítja a szökésben lévő főzeléket, innivalót, morzsákat. Szerintem ez nem utolsó szempont. Viszont a műanyag nagyobb helyet foglal, de könnyebb tisztán tartani. Én csak lekapom a tálcáját, berakom a kádba a zuhany alá, pikk-pakk megszárad, és lehet újra maszatolni... Igazából mindkettőnek van előnye, meg hátránya is, de szerintem a műanyaggal jobban jársz.
12/13 anonim válasza:
Nekünk is műanyag van. Egyetértek az utolsó válaszolóval.
13/13 anonim válasza:
nekünk fa van-10 éves darab- és PEREMES a tálcája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!